SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Grasshoppers - Fenerbahçe (CANLI)

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında deplasmanda Grasshoppers ile karşılaşacak. Hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği karşılaşma saat 20.00'dan itibaren Lig TV'de yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde play off turu rövanş maçında Grasshoppers deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe, ilk maçta Ülker Stadı'nda aldığı 3-0'lık avantajla sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'nin Grasshoppers maçı kadrosu:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, İsmail Köybaşı, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Jose Fernandao, Emmanuel Emenike

Başakşehir maçı moralleri bozdu

Sarı Lacivertliler'de pazar akşamı oynanan ve 1-0 kaybedilen Başakşehir mücadelesi moralleri bozarken, ikinci yarı oynanan baskılı futbol ve birçok pozisyona girilmesi ise teselli oldu.

Advocaat, Pereira'nın yapmadığını yaptı!

Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında mağlup olurken, teknik direktör Dick Advocaat'ın hamleleri ise dikkat çekti.

Fenerbahçe, Süper Lig'e mağlubiyetle başlarken, özellikle ilk yarıda oynanan silik oyun dikkat çekti. İlk 45 dakikada Başakşehir'in agresif oyununa karşılık veremeyen Kanarya, ikinci yarıda ise birçok net pozisyonu harcadı.

Advocaat'tan korkusuz hamleler

Özellikle rakibin 10 kişi kalmasının ardından ardarda değişiklikler yapan ve hücumcuları sahaya süren Advocaat, bu yönüyle Vitor Pereira'dan farklı olduğunu gösterdi. Hatırlanacağı üzere Pereira,bu tür durumlarda kolay kolay oyuncu değişikliği yapmaz, bu tarzından dolayı da taraftarın büyük tepkisini çekerdi.

Hollandalı teknik adam ise rakip 10 kişi kalır kalmaz, zaten ikinci yarıda oyuna almayı planladığı Van Persie'yi 58'de sahaya sürdü. 72. dakikada ise yorgun ayaklar Emenike ve Volkan Şen'i çıkardı, Stoch ve Fernandao'yu oyuna aldı.

Taraftar görememişti

Bu değişikliklerin sonunda ise Fernandao ve Van Persie aynı anda sahada yer almış oldu. Fenerbahçe taraftarı geçtiğimiz sezon istisnalar dışında bu ikiliyi bir arada sahada görememişti. Portekizli teknik adamın tek forvetli futbol ve Topal-Josef ikilisndeki ısrarı tüm sezon boyunca Fenerbahçelileri çıldırtmıştı.

Advocaat'ın ayrıca 8 milyon euroluk bonservis bedeli ve takıma aşırı bir katkısı olmayan Josef de Souza'yı iki maçtır 18 kişilik kadroya bile almaması dikkat çekti.

Osmanlıspor ve M.Başakşehir'de tur için sahaya çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş mücadelesinde Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir'de tur için sahaya çıkıyor. Osmanlıspor 1-0'ın rövanşında Midtjylland ile Ankara'da karşılaşacak. Saat 21.00'da başlayacak karşılaşma Beyaz TV'de yayınlanacak.

Medipol Başakşehir ise 2-1'in rövanşında deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Saat 22.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler