SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Vitor Pereira'nın yeni takımı

Fenerbahçe ile sorunlu bir arılık yaşayan Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yeni takımı standard Liege oldu.

Fenerbahçe'nin sözleşmesini tek tarafı feshetmesi sonrası koltuğu Dick Advocaat'a devreden Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu.

Daha önce Çin'e gideceği iddia edilen Pereira geçtiğimiz cuma günü Belçika ekibi Standard Liege'in maçını tribünden izlerken görüntülendi.

Belçika medyası ise, Belçika Jupiler Ligi'ne kötü başlayan ve 4 maçta sadece 5 puan toplayarak 8. sırada yer alan S. Liege'de teknik direktör Yannick Ferrera'ya olan güvenin kaybedildiğini, kısa süre içerisinde görevine son verilerek takımın başına Pereira'nın getirileceğini yazdı.

Pereira'nın Standard Liege'le ön anlaşmaya vardığı bilgisini de paylaşan gazete ve internet siteleri, Pereira'nın menajerliğini yürüten Christophe Henrotay'ın aynı zamanda Standard Liege kulübü yöneticisi eski futbolcusu Daniel van Buyten'in yakın bir arkadaşı olması nedeniyle anlaşmanın kısa sürede resmileşeceğini de öne sürdü..

TAZMİNAT NE OLACAK?

Pereira ile kötü bir şekilde ayrılan Fenerbahçe bilindiği gibi CAS'a gitmişti. CAS süreci 2-3 yıl sürecek. Fenerbahçe kazanırsa tazminat alacak. Pereira kazanırsa 2.7 milyon Euro alacağından Standard Liege'den aldığı para düşülecek ve Sarı-Lacivertliler aradaki farkı ödeyecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler