SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat'ın sildiği Josef de Souza'ya sürpriz teklif

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın göreve geldiğinden bu yana takımda düşünmediği Josef de Souza'ya sürpriz bir talip çıktı. Sarı lacivertlilerde ilk 18'e bile alınmayan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Serie A'da forma giyebilir.

Fenerbahçe'nin isteneni bir türlü veremeyen ve Vitor Pereira'nın gönderilmesi sonrası adeta kabuğuna çekilen Josef de Souza'ya İtalya Ligi'nde teklif var.

Sarı lacivertlilerin geçen sezon 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Brezilyalı yıldıza İtalya ligi ekiplerinden Torino talip oldu. Advocaat'ın takımda düşünmediği futbolcunun Serie A'dan gelen teklifi düşünmek istediği ve takımdan ayrılabileceği aktarıldı.

Bonservis sıkıntısı

Fenerbahçe'nin elden çıkartmak istediği Josef de Souza'nın 8 milyon euroluk bonservisi transferdeki en büyük sıkıntı. Sarı lacivertli yönetimin bu amaçla 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu Çin'e göndermeyi düşündüğü ancak Çin'de transfer piyasasının kapalı olması sebebiyle kısa süreli bir kiralama yoluna gidilebileceği ifade edildi.

Torino'nun kiralama teklifini kabul edebileceği ifade edilen Fenerbahçe'nin oyuncunun yıllık ücretinin tamamının İtalyan ekibi tarafından ödenmesini istediği belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler