SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dick Advocaat'tan Josef de Souza'ya kesik!

Fenerbahçe'de Başakşehir maçının kadrosu belli oldu. Sarı Lacivertliler'de geçen sezonun tartışılan ismi Josef de Souza, 18 kişilik kadroda yer almadı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonunun ilk hafta maçında Medipol Başakşehir deplasmanına konuk oluyor.

Dick Advocaat ile Grasshoppers maçında iyi bir görüntü sergileyen Sarı Lacivertliler, bu maça da galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11'inde; Volkan Demirel, Gregory Van der Wiel, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen ve Emmanuel Emenike yer aldı.

Yedekler arasında ise Fabiano Ribeiro, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Miroslav Stoch, Aatif Chahechouhe, Robin Van Persie ve Jose Fernandao yer aldı.

Dikkat çeken isim ise Vitor Pereira yönetiminde maç kaçırmayan Josef de Souza'nın kadroda yer almaması oldu.

Tecrübeli teknik adam Josef'in yanı sıra sakatlığından dolayı tam olarak iyileşmeyen İsmail Köybaşı'nı da 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Hollandalı teknik direktör, orta saha tercihinde Brezilyalı oyuncuyu düşünmezken geçtiğimiz sezon taraftarların en çok tartışığı isim olarak da dikkat çekiyordu.

Fenerbahçe'ye 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Josef de Souza, geçtiğimiz sezon Sarı Lacivertli forma ile 48 maçta görev aldı ve 4 gol, 1 asistlik performansa imza attı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler