SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan Emenike'ye: 'Sen bizim dava arkadaşımızsın'

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme 1. maçında Monaco'ya 2 gol atan Emenike'ye en büyük destek başkan Aziz Yıldırım'dan geldi.

Attığı 2 golle Kadıköy'e müthiş bir dönüş yapan Emmanuel Emenike’nin bu performansının sırrı başkan Aziz Yıldırım ile gerçekleştirdiği çok özel toplantıda yatıyor. 1 hafta öncesinde oyuncusunu kulübe çağıran ve “Seninle konuşalım” diyen Yıldırım, konuya 3 Temmuz sürecinden girdi.

Daha sonra başkan sözlerine şu şekilde devam etti: “Seninle biz aynı zamanda dava arkadaşıyız. Kulübümüz, ben ve sen zor günler geçirdik. Seni transfer ettiğimiz günden bu güne kafanın rahat olmadığını bu baskı ortamına alışmadığını gördüm. Gittin ve döndün, artık buralardasın. Yaşadığımız sıkıntıları unutma. O günlerde insanlar bizim hakkımızda ne diyorlardı? Şimdi ne diyorlar? Neyse ki o günler geride kaldı ve haklılığımız herkes gördü.

Şimdi kendini gösterme zamanın geldi. Taraftar sen iyi olduğun sürece hep arkandadır. Yine seni kabul ederler. Onları atacağın gollerle sevindir. Bu sezon sana daha çok ihtiyacımız var ve çık Monaco maçında herkese gerçek Emenike’yi göster.”

Aziz yıldırım'dan aldığı bu moral dolu sözlerin ardından yaşadığı sakatlıktan çok çalışarak kurtulmaya çalışan ve sahaya 11 çıkan Nijeryalı golcü attığı birbirinden güzel 2 golle rakiplerine korku saldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler