SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike 456 gün sonra

Formasına bir yıllık hasretin ardından kavuşan Emmanuel Emenike, muhteşem bir dönüş yaptı. Hazırlık döneminin yıldızı, Monaco maçında da ağları sarstı, 456 gün sonra sevinç yaşadı.

Fenerbahçe’de 2014­15 sezonunu olaylı geçiren ve 1 yıllık kiralık dönem geçiren Emmanuel Emenike tam anlamıyla müthiş bir dönüş yaşadı. Hazırlık maçlarında 3 maçta 3 gol atarak çok iyi sinyaller veren Emenike, Monaco maçında da fark yarattı. Başarılı yıldız tam 456 gün sonra resmi bir maçta sarı­lacivertli formayla ağları sarstı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız rakibi karşısında çok iyi bir oyun sergileyen tecrübeli forvet, ilk olarak maçın 30 dakikalık diliminde iki net fırsattan yararlanamadı. Ancak 39. dakikada rakip savunmanın hatasını değerlendirip sürati ve gücüyle iyi bir pozisyon yakalayan 28 yaşındaki oyuncu, kaleciyi şık bir çalımla geçip, ağları havalandırdı.

Hem tribünler hem de Nijeryalı golden sonra uzun bir sevinç yaşadı. İkinci yarıda da güzel futboluna devam eden Emenike, 62’de Wiel’in ortasına gelişine çok iyi vurdu ve bir kez daha tribünleri coşturdu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler