SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco'nun Fenerbahçe kafilesi belli oldu

Monaco, sakatlığı devam eden Hırvat kalecisi Danijel Subasic’in, Fenerbahçe karşısında oynayamayacağını duyurdu. Öte yandan Fransız ekibinin kafilesi de belli oldu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımı Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında, sakatlığı devam eden Hırvat kalecisi Danijel Subasic’in, Fenerbahçe karşısında oynayamayacağını duyurdu.

Monaco Kulübünden yapılan açıklamada, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) Hırvatistan’ın Portekiz’e uzatmada 1­0 mağlup olduğu maçta sakatlanan 31 yaşındaki Subasic’in, 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul’daki karşılaşmada oynayacak durumda olmadığı bildirildi.

KAFİLE AÇIKLANDI

Öte yandan Monaco'nun Fenerbahçe maçı kafilesi de belli oldu. Yeni transferlerden Kamil Glik kadroda yer almadı. Aynı zamanda Portekiz'li yıldız Moutinho da kadroda yok..

Kulübün internet sitesinde yer alan haberde, teknik direktör Leonardo Jardim'in 20 kişilik maç kafilesine yer verildi.

Fransız ekibinde sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında oynayamayacağı açıklanan Hırvat kaleci Danijel Subasic'in yanı sıra Polonyalı yeni transferi Kamil Glik ve Portekizli orta saha oyuncusu Joao Moutinho da kafileye dahil edilmedi.

Fenerbahçe ile yarın Ülker Stadı'nda saat 21.30'da karşılaşacak Monaco'nun kafilesinde yer alan futbolcular şunlar:

Kaleci: Loic Badiashile, Morgan De Sanctis, Seydou Sy

Savunma: Fabinho, Jemerson, Benjamin Mendy, Kevin N'Doram, Andrea Raggi, Djibril Sidibe, Marcel Tisserand

Orta saha: Tiemoue Bakayoko, Gabriel Boschilia, Nabil Dirar, Thomas Lemar, Bernardo Silva, Adama Traore

Forvet: Guido Carrillo, Ivan Cavaleiro, Radamel Falcao, Valere Germain

Monaco, bu sezon, İtalya’nın Roma takımından, bir dönem Galatasaray’ın kalesini de korumuş 39 yaşındaki Morgan De Sanctis’i kadrosuna katmıştı.

KALEYİ ESKİ GALATASARAYLI DE SANCTİS KORUYACAK

Monaco'nun as kalecisi Subasic'in yaşadığı sakatlık sonrası Fenerbahçe maçında kaleyi devralması beklenen ve Fransız ekibine bu yaz transfer döneminde transfer olan eski dost Morgan De Sanctis, Fenerbahçe maçında ne yaptı?

İtalyan kaleci 2008/2009 yılında Galatasaray'a kiralık olarak forma giydiği dönemde toplam 41 resmi karşılaşmaya çıkmıştı. 41 maçta 47 golü kalesinde gören, tecrübeli kaleci çok güven veren bir performans ortaya koymamıştı.

Kadiköy'de tam 4 gol gördü

2008-­2009 Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kadiköy'de oynanan ve 4­1 ev sahibi lehine biten Fenerbahçe ­ Galatasaray derbisinde İtalyan kaleci kalesinde 4 gol görmüştü. Özellikle ilk golü atan Selçuk Şahin ve üçüncü golü atan Diego Lugano'nun attığı gollerde hatası olması sebebiyle oldukça eleştirilen De Sanctis, derbiden yediği 4 gol sonrası üzgün ayrılmıştı. İtalyan eldiven 12 Nisan 2009'da Ali Sami Yen'de oynanan Fenerbahçe derbisinde ise; kalesini gole kapatmıştı. De Sanctis'in Çarşamba günü Kadiköy'de oynanacak, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Monaco'nun kalesini koruması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler