SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie'nin kalma nedeni belli oldu

Sarı-lacivertli takımda yıllık 5 milyon Euro kazanan Hollandalı, İngiliz ekibinin 3 milyon Euro'luk teklifini beğenmedi. Ücretinde de indirime gitmeyince kaldı.

Nisan ayından bu yana takım arayan Robin van Persie, yine muradına eremedi... Hollandalı oyuncu, yüksek yıllık ücret engeli nedeniyle aradığı takımı bulamamış ve sezon başı hazırlıklarında mutsuz görüntüsüyle dikkat çekmişti. Topuk Yaylası'ndan bu yana idmanların yarısına katılmayan Van Persie, hazırlık maçlarında da 45 dakika görev yaptı.

Çin'den de aradığı fiyatları bulamayan Hollandalı, mecburen kalmaya hazırlanırken, Stoke City sürprizi çıktı. İngiliz ekibi, RvP'yi kiralama teklifini yönetime sundu.

F.Bahçe yönetimi teklifi görüşmek için dün Van Persie'nin menajeriyle masaya oturdu ve beklenen açıklama akşam yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan geldi: "Van Persie kulübümüzde devam edecek."

ÜCRETİNDEN TAVİZ VERMEDİ

Transferin gerçekleşmemesinde Van Persie'nin F.Bahçe'de kazandığı yıllık 5 milyon Euro büyük rol oynadı.

Stoke City, yıllık 3 milyon Euro'ya kiralamak istedi ve yıllık ücretin bir kısının Fenerbahçe tarafından ödenmesini talep etti.

Sarı-lacivertliler bu isteğe kesinlikle yanaşmadılar. Van Persie de ücretinde indirime gitmeyince Hollandalı, Fenerbahçe'de kalmış oldu. Golcü futbolcunun yakın çevresindeki isimler, Türkiye'de yıllık 5 milyon Euro kazanan Robin van Persie'nin 4.9 milyon Euro'ya bile gitmeyeceğini ancak 5'in üstünde bir rakama düzenini bozacağını söylediler.

Ayrıca iddia edildiği gibi Hollandalı'nın, 'Premier Lig'de oynayayım' diye bir hayali olmadığını da belirttiler.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler