SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın 2015'teki darbe sözlerini hatırlattı

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım'ın 2015'te Haberturk TV'de yaptığı darbe açıklamasını sosyal medyada paylaştı. 

Türkiye'de gerçekleşen darbe girişimi sonrası 1 yıl önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Habertürk'e konuk olduğu programda, "Mesele Aziz Yıldırım değil. Türkiye'de ihtilal oluyor" sözleri akıllara gelirken, kulübün resmi twitter hesabı bu konuşmayı video paylaşımıyla hatırlattı.

Fenerbahçe kulübü resmi twitter hesabından, Aziz Yıldırım'ın 26 Ağustos 2015'te Habertürk'te katıldığı programda 3 Temmuz süreciyle ilgili darbe sözlerini hatırlattı. Yıldırım o tarihte, "Türkiye'de sivil ihtilal yapılıyordu. Daha uyanmadı bunlar! Paralel yapı 50 bin kişiyle Türkiye'de darbe yapacaktı. Bu kadar! Suçu olmayan adamlar niye kaçıyor abi? Suçsuzsan kaçmazsın. Kaçıyorlar, çünkü suçlular.

Mesele Aziz Yıldırım değil. Türkiye'de ihtilal olur, belki sana da sıra gelecekti. Seni de alacaklardı (Faik Çetiner'e söylüyor) belki. Askeri darbede ne olduysa, sivil darbede de o olacaktı. Belki de sen içeri gireceksin. Ülkeyi ele geçirmek isteyen bir grubun sivil darbe yapmak amacıyla düzenlediği operasyondu. Bir tek Cumhurbaşkanı bu konuda kavgasını yaptı. Mehmet Berk bana söyledi ya, yüzüme söyledi. Şampiyon olmasaydınız bu operasyonu yapmayacaktık dedi." ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler