SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marco Kırdemir'den Nani açıklaması

Fenerbahçeli Luis Nani'nin menajeri olan Marco Kırdemir, dün geceki hain saldırı sırasında Atatürk Havalimanı'nda idi. Kırdemir, patlama sonrası Luis Nani'nin Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmak istediğini açıkladı.

İstanbul'daki patlama sırasında Atatürk Havalimanı'nda bulunan futbol menajeri Marco Kırdemir yaşadıklarını İspanyol spor gazetesi Marca'ya anlattı. Kırdemir, Nani'nin ailesinin bu olaydan sonra Türkiye'den ayrılmaya karar verdiğini söyledi.

'Daima böyle şeylerin senden uzakta olduğunu düşünürsün' diyen Kırdemir, Guangzhou'ya yapacağı seyahatten vazgeçmiş ve biletini Şangay'a uçuş için değiştirmek amacıyla Atatürk Havalimanı'na gelmişti.

Tam bileti alırken silah ve patlama sesleriyl esarıslan Kırdemir, "Bir patlama duydum. Devamının böyle sonuçlanacağını tahmin etmiyordum. Makineli tüfek sesleri gelmeye başladı. Güvenlik noktasına el bombası fırlattılar. Çantalar yerlerdeydi, üzerlerinde yelekler vardı. Polis ateşe başladı ve saldırganlardan biri kendisini özel güvenlik görevlisinin önünde patlattı" diye konuştu.

"Sonrası ambulans sesleri" diye konuşan Kırdemir, "Çok sayıda ölü vardı, korkunçtu" dedi.

O anda yaşananları anlatmaya devam eden Kırdemir, "Bana bilet satan adam, konturun arkasını saklandı, ben lavaboya koştum. Bir filmde gibiydik sanki. Etraf cam parçalarıyla doldu. Bacağı yaralanmış bir genç kız gördüm" dedi.

İlk patlamanın ardından bir köşeye alındıklarını ve saatlerce orada olayların yatışmasını beklediklerini söyleyen Kırdemir, polislerden birinin otoparkta bir saldırganı vurduğunu, daha sonra saldırganın kendisini patlattığını gördüklerin de sözlerine ekledi.

Kırdemir, "Eğer biletimi değiştirmeseydim ben de kapıda olacaktım. Teröristlerin arasında kalacaktım. Onlar buradaki herkesi öldürmeye ve sonunda kendilerin de öldürmeye geldiler" dedi.

Kırdemir daha sonra sözü Türkiye'ye ve futbola getirerek "Türkiye'den birçok yabancı oyuncuya teklif geliyor. İşim gereği bunlarla karşılayıyorum. Teklifler genelde iyi ve bazı futbolcular Türkiye'ye gitmek istiyor. Ancak bir o kadarı da teklifleri reddediyor. Bunun nedeni de ailelerin ve kendilerinin güvenliğini tehlikeye atmak istememeleri.

Kırdemir, Nani'nin Valencia'ya transferine de değinerek, "Saat 5'te Valencia'nın 8,5 milyon euro'luk teklifi Fenerbahçe'ye geldi. Nani'nin ailesi kesinlikle gitmek istiyor. Özellikle de Atatürk Havalimanı'nda yaşananlardan sonra bunu unutmaları imkansız" diyerek sözlerini tamamladı.

Marco Kırdemir'in temsilciliğini yaptığı oyuncular arasında Volkan Şen, Bruma, Jonathan Silva, Luis Pedro Cavani, Kevin-Prince Boateng gibi isimler bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler