SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe transferde atağa kalktı

Sezonu beklentilerin çok uzağında kapatan Fenerbahçe transfer sezonunda yine hareketli günler yaşıyor. 

Diego Ribas, Fenerbahçe'ye beklenen katkıyı bir türlü sağlayamadı. Bunun üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetim, yaz aylarında kadrosunu sağlam bir 10 numarayla güçlendirmeye karar verdi. Bu doğrultuda Kolombiya Milli Takımı'nın ve Porto'nun 10 numarası Juan Quintero ismi son günlerde dikkat çekiyor. İspanyol basını, Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncu için bastırdığını ve yöneticilerin birkaç gün içinde Porto kulübü ile görüşmeler yapmak üzere Portekiz'e gideceğini yazdı. Geçtiğimiz sezonu Rennes'te kiralık geçiren Quintero, sezonu 1 gol-1 asistle tamamladı.

NEUSTADTER İSTANBUL'DA

Geçtiğimiz hafta Schalke ile olan sözleşmesini fesheden ve Fenerbahçe'yle anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Roman Neustadter, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırından 1 saat önce gelen Rus futbolcunun imza atması bekleniyor.

DIEGO'YA BÜYÜK ŞOK: SEN GELME

Fenerbahçe'nin iki sezon önce kadrosuna kattığı Diego Ribas, aradan geçen sürede beklentileri bir türlü karşılayamazken taraftarın ardından yönetimin de sabrını taşırdı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde dün (27 Haziran) top başı yapan Fenerbahçe'de çok ilginç dakikalar yaşandı. Geçtiğimiz sezonun son maçlarında taraftarın yuhaladığı Diego Ribas, arabasıyla sabah ilk idman için tesislere geldiğinde güvenlik görevlilerince engellendi. Bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım'la görüşen Brezilyalı oyuncu, "Ne işin var burada! Biz sana 'gelme' demedik mi! 'Kendine takım bul' dedik. Zaten taraftar seni istemiyor. Bu kadar zorlama" yanıtını aldı.

Fenerbahçe'nin takım bulmasını istediği Diego'yu en uygun fiyatla elinden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Brezilyalı oyuncunun bonservisinden gelecek parayla da iyi bir 10 numara alınacak.

YILDIRIM'DAN TRANSFER BOMBALARI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün Fenerbahçe 2000 Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılırken burada transferle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Spor yazarı Faik Çetiner'in sızdırdığı bilgilere göre Van der Wiel ve Slovak Skrtel'in transferlerinin bitmek üzere olduğunu belirten Yıldırım, Volkan Demirel'in yedeği olacak bir kaleci alacaklarını söyledi. Nani'nin büyük ihtimalle Valencia'ya gideceğini ifade eden Yıldırım, "Salih Uçan ve Stoch forma savaşı verecek. Van Persie için alıcı bekleniyor. Talip çıkarsa satılacak." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler