SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Diego Ribas depremi

Fenerbahçe yeni sezonun açılışını bu sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptı. Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas ise sezonun ilk idmanına katılmadı.

Fenerbahçe, 2016/2017 sezonunu bu sabah idmanıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açarken Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, antrenmanda yoktu.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunu bugün resmen açtı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde toplanan futbolcular teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

[Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması](https://www.mynet.com/fenerbahce-den-gokhan-gonul-aciklamasi-98156-myspor)

Antrenmana milli takımlarda yer alan futbolcular izinli olduğu için katılmazken geçen sezon sergilediği futbolla Sarı Lacivertli taraftarların eleştirilerine maruz kalan Brezilyalı Diego Ribas ise, mazeretsiz olarak çalışmaya katılmadı.

[Salih Uçan ve Emenike antrenmanda](https://www.mynet.com/salih-ucan-ve-emenike-antrenmanda-98143-myspor)

Taraftarlar ıslıklamıştı

Diego Ribas, geçen sezon deplasmanda 0-0 sona eren Galatasaray derbisinde bir pozisyonda şut çekmek yerine Fernandao'ya pas vermeyi tercih etmiş ve pozisyonun ardından Gökhan Gönül ile sert bir tartışma yaşamıştı. Bu maçın ardından neredeyse Şükrü Saracoğlu'nda oynanan bütün maçlarda taraftarların sert protestosuna maruz kalan Sambacı hakkında yönetimin ne tür bir yol izleyeceği ev Pereira'nın nasıl bir rapor sunacağı da merak konusu...

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler