SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe yeni sezon öncesi adeta dibe vurdu

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon kombine sahibi 40 bin kişi için yenile süreci dün sona erdi. Sarı-lacivertli taraftarlardan yeni sezon öncesi sadece 1500 kombinenin yenilenmesi kulüpte şok etkisi yarattı.

Hayal kırıklığıyla biten sezonun ardından transfer dönemindeki sessizlik Fenerbahçeli taraftarların yeni sezon kombinelerine olan ilgisini azalttı.

UEFA ile yapılan anlaşma gereği önümüzdeki 4 sezon için FFP’e uyma garantisi veren sarı lacivertli ekibin artık eskisi gibi yıldız oyuncu transferi yapamayacak olması, aksine bonservisi elinde oyunculara yönelmesi ilgisizliğin baş nedeni olarak görülüyor.

[Fenerbahçe'de Salih Uçan kararı verildi](https://www.mynet.com/fenerbahcede-salih-ucan-karari-verildi-98081-myspor)

Bunun yanı sıra eldeki Robin van Persie ve Luis Nani gibi dünya çapındaki isimlerin de elden çıkartılacağının duyurulması taraftarların heyecanını iyiden iyiye düşürdü.

KOMBİNELERİN 10 BİNİ BULMASI BEKLENİYOR

6 Haziran’dan itibaren başlayan eski hak sahiplerinin kombinelerini yenileme süreci dün sona erdi. Geçen sezon 40 bine yakın kombine alan Fenerbahçe taraftarı dün itibariyle sadece 1500 tanesinin kombinesini yenilemesi kelimenin tam anlamıyla şok etkisi yarattı.

[Fenerbahçe'den Hakim Ziyech harekatı](https://www.mynet.com/fenerbahceden-hakim-ziyech-harekati-98076-myspor)

Yeni sezon kombineleri yarından itibaren kongre ve temsilci üyelere, 29 Haziran’dan itibaren de genel satışı yapılacak. Transferde gündemdeki isimlere imzalar attırılsa bile sezon açılana kadar kombine sayısının en fazla 8 veya 10 bin arasında olması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler