SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Salih Uçan kararı verildi

Fenerbahçe'de birçok futbolcu ile yollar ayrılırken, kiralık olarak gönderilen bazı futbolcuların sarı-lacivertli ekibin ilk etap kampında yer alması kararlaştırıldı.

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, sözleşmesi biten oyuncularının büyük çoğunluğuyla yollarını ayırırken, gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.

Takımdan ayrılan 9 futbolcunun yerine takviye yapmak isteyen yönetim, transferi en kısa sürede bitirerek Şampiyonlar Ligi elemelerine hazır girmek istiyor.

Sözleşmesi biten orta saha oyuncuları Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile de yollarını ayıran sarı lacivertliler, bu bölgede görev yapan ve 2 sezon önce Roma'ya kiralanan Salih Uçan için kararını verdi.

SALİH UÇAN KAMPTA OLACAK

22 yaşındaki futbolcu yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarında takıma katılacak.

Fenerbahçe'de West Ham United'dan dönen Emmanuel Emenike ve Bursaspor'dan dönen Miroslav Stoch'un durumları ise şimdilik netleşmiş değil.

Yönetim transferde geride kalan dönemde Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ve PSG ile sözleşmesi sona eren Gregory van der Wiel'ı imza aşamasına getirdi.

Rusya formasıyla Euro 2016'da görev alan ve geçtiğimiz günlerde Schalke 04'e veda eden Roman Neustadter ile anlaşmaya varan yönetim, son pürüzleri de gidererek deneyimli stopere imza attırmayı amaçlıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler