SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz devlerinden Ozan Tufan atağı

İngiliz medyası, EURO 2016'daki Çek Cumhuriyeti maçında oynadığı futbol ve attığı golle tüm Avrupa'nın dikkatlerini üzerine çeken Ozan Tufan için flaş bir iddiada bulundu. Mirror başta olmak üzere birçok yayın organı, Fenerbahçeli futbolcuya Premier Lig'den dört kulübün talip olduğunu yazdı.

MANCHESTER UNITED VE 3 KULÜP DAHA

Ozan Tufan için 'yeni Yaya Toure' benzetmesi yapan İngiliz medyası, Manchester United, Everton, Southampton ve Sunderland kulüplerinin genç futbolcuyu transfer listelerine aldığını ifade etti.

[Fenerbahçe'de Nani yol ayrımında](https://www.mynet.com/fenerbahcede-nani-yol-ayriminda-98043-myspor)

PEREIRA: YAYA TOURE GİBİ OLABİLİR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da, Ozan Tufan ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Henüz çok genç. Öğreneceği çok şey var, bunları öğretmek benim görevim. Ozan çok yakında Yaya Toure düzeyinde bir orta saha oyuncusu olacak" dedi.

ÇEK MAÇINDA SAHANIN EN İYİSİYDİ

21 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan İngiliz medyası, EURO 2016'da Türk Milli Takımı formasıyla mücadele eden Ozan'ın ilk 2 maçta kötü oynadığını, ancak son Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında sahanın en iyisi olduğunu ve bir de gol attığını yazdı.

[Roman Neustadter'in Fenerbahçe'ye maliyeti ortaya çıktı](https://www.mynet.com/roman-neustadterin-fenerbahceye-maliyeti-ortaya-cikti-98032-myspor)

7 MİLYON EURO'YA ALINDI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'daki sürekli oynattığı isimler arasında yer alan Ozan Tufan, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 46 maça çıktı; 1 gol attı, 3 asist yaptı. Sarı lacivertli kulüp, genç oyuncu için Bursaspor'a 7 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

AHMET BULUT: '15 MİLYON EURO' EDER DEMİŞTİ

Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transferi sonrasında, "Şu an bile piyasa değeri 15 milyon Euro. İstesem 15 milyon Euro'ya satarım" açıklamasını yapmıştı. Fenerbahçe yönetiminin de Ozan içinbu civarda bir rakam talep edeceği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler