SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Nani yol ayrımında

Fenerbahçe'ni Portekizli futbolcusu Luis Nani, sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Sözleşmesinde “8.5 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunan Portekizli oyuncu, Avrupa’ya dönüş hazırlığı yapıyor. Nani’nin iki menajeri ayrılık kararını yönetime bildirdi.

Geçen sezonun flaş transferi Luis Nani, henüz 1 yılı dolmadan ayrılık planlarına başladı. Avrupa’dan yeniden büyük bir ligde boy göstermek isteyen Nani’nin menajerlerine de bu durumu bildirdiği aktarıldı.

Portekizli futbolcunun iki menajeri Lucas Brascherini ve Andrea Pastorello’nun Fenerbahçe yönetimini ayrılık talebini ilettikleri vurgulandı.

Son dönemde 29 yaşındaki yıldızı Premier Lig, Serie A ve La Liga’dan takip eden takımların olduğu ve 8.5 milyon euroya serbest kalır maddesine yönelik teklifin beklendiği aktarıldı.

İspanyol AS Gazetesi’nde çıkan haberlerde de Nani’nin Fenerbahçe’de devam etmeyi düşünmediği dile getirildi. EURO 2016’da Portekiz ile başarılı maçlar çıkarıp, 2 gol atan tecrübeli oyuncunun gelecek teklifleri turnuvadan sonra değerlendireceği yazıldı. Everton’ın önemli bir aday olduğu ve yeni teknik direktörleri Ronald Koeman’ın Nani’yi transfer listesinde en tepeye koyduğu savunuldu.

Valencia’nın da Everton ile beraber Nani’yi istediği bildirildi. Valencia’nın ya Hamburg’dan 23 yaşındaki kanat Filip Kostic’i ya da Fenerbahçe’den Nani’yi alacağı belirtildi.

TURNUVAYA İYİ BAŞLADI

EURO 2016’da başarılı maçlar çıkaran Luis Nani, Portekiz adına yıldızlaştı. Turnuvada takımının Ronaldo ile beraber en fazla gol atan futbolcusu olan Nani, geride kalan sezonun aksine performansı ve formuyla dikkat topladı.

2 GOL ATTI

Luis Nani, Portekiz Milli Takımı’yla EURO 2016’da üç maça çıktı, iki gol attı. Nani, Ronaldo ile beraber şu anda takımın en skoreri konumunda.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler