SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz bombası!

Fenerbahçe yönetimi, 2012 ile 2015  yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleten tecrübeli stoper Egemen Korkmaz'ın yeniden transferi için çalışmalara başladı.

Sezon sonunda bir çok oyuncuyla yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Takımdan ayrılan Portekizli Bruno Alves ve Senegalli Abdoulaye Ba'nın yerine stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, 2012 ile 2015 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Egemen Korkmaz'ı gündemine aldı.

[Emre Taşdemir'den Fenerbahçe'ye transfer şartı](https://www.mynet.com/emre-tasdemirden-fenerbahceye-transfer-sarti-98001-myspor)

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İsviçre 2. Ligi ekibi Wil 1900'e transfer olan Egemen'in geçen sezonki istikrarlı grafiğini dikkate alan yönetimin, hem tecrübeli hem de mücadeleci olması nedeniyle transfer kararı aldığı öğrenildi.

Öte yandan Egemen Korkmaz'ı eski kulübü Trabzonspor'da istiyor. Ersun Yanal hem Trabzonspor'un başındayken hem de Fenerbahçe'nin başındayken Egemen ile çalışmış yeni sezonda da takımında görmekten mutluluk duyacağını oyuncuya iletmişti.

[Van Persie Lazio'ya transfer oluyor](https://www.mynet.com/van-persie-lazioya-transfer-oluyor-97995-myspor)

3 BÜYÜK KULÜPTE FORMA GİYDİ

34 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Egemen Korkmaz, 1999 yılında başlayan profesyonel futbol kariyerinde Balıkesirspor, Kartalspor, Bursaspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Wil 1900 takımlarının formalarını giydi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler