SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Mehmet Topal ile anlaşma sağlandı

Son günlerde Galatasaray'ın da gündeminde olan Mehmet Topal Fenerbahçe ile yeniden anlaşma sağladı.

Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran ve UEFA'dan kısıtlama alan Fenerbahçe'de takımdan ayrılan oyuncuların arasına Mehmet Topal'ın katılıp katılmayacağı merak konusuydu.

[İşte Aatif Chahechouhe'nin maliyeti](https://www.mynet.com/iste-aatif-chahechouhenin-maliyeti-97391-myspor)

Sözleşmesi sona erdiği için Galatasaray'ın yakından takip ettiği Mehmet Topal için dün sarı-kırmızılı takımın ikinci Başkanı Cengiz Özyalçın "Mehmet Topal ile yüzde 50 anlaştık. Son anda Fenerbahçe ile anlaşma olmazsa, Mehmet Galatasaray'a gelecek" açıklamasının ardından harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, tecrübeli oyuncuyla yeni sözleşme imzaladı.

[Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'e veda](https://www.mynet.com/fenerbahceden-gokhan-gonule-veda-97367-myspor)

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Mali Genel kurul’da Gökhan Gönül gibi Mehmet Topal’a da rest çekerek, “Hoca kalmasını istiyor. Mehmet Topal 2 milyon 600 bin Euro net para alıyor. Artı 10 bin Euro civarı maç başı. Bizden 2 milyon 750 bin Euro garanti para ve 20 bin Euro maç başı istiyor. Yani 3 milyon 500 bin Euro’ya denk gelen bir ücret. Biz de ‘eski mukavelesinin şartlarında anlaşma yapalım’ diyoruz. O da 4 yıl anlaşma istiyor. 4 yıla sıcak bakalım düşüncesiyle ‘evet’ diyoruz ama dediğimiz şartların tersine giderse onun da transferin yapmayacağımızı herkes bilsin” demişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler