SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül'den Aziz Yıldırım'a cevap geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'fedakarlık' beklediği Gökhan Gönül'den başkana cevap gecikmedi. 

Sözleşmesi sona erdikten sonra transferi papatya falına dönen Gökhan Gönül, Aziz Yıldırırm'ın açıklamaları sonrası sessizliği bozdu. Fenerbahçe’de geleceği en çok merak edilen isim olan Gökhan Gönül, Başkan Aziz Yıldırım’ın kullandığı ifadelere üzüldüğünü söyledi. Gökhan Gönül’ün, yakın çevresine içini dökerek “Fedakarlıkları hep biz yaptık” dediği öğrenilirken milli takım kampında morali oldukça bozulan tecrübeli oyuncunun şu ifadeleri kullandığı kaydedildi:
“Kaç maç sakat sakat oynadım hatırlamıyorum. Kaburgam kırıldı, Benfica maçında Fenerbahçe formasıyla ölümden döndüm. Terimi sonuna kadar akıttım. Paragöz bir futbolcu olarak gösterilmem çok yanlış. 9 senede 2 kez şampiyonluk yaşadım, evet ama kaçan şampiyonlukların suçu sadece benim mi? Oynamayanlar bile benden çok alıyor”

MİLLİ TAKIM'LA FRANSA'DA

Milli futbolcunun kafası da şu sıralar oldukça karışık. Euro 2016 sonrası geleceğini şekillendirmek için bir takıma imza atması beklenen Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile anlaşılamaması durumunda B planını da gözardı etmiyor. Gerek yut içi gerekse yurt dışından teklifler alan Gökhan Gönül'ün ilindiği gibi bonservisi elinde bulunuyor.

[Fenerbahçe Aatif Chahechouhe ile anlaştı](https://www.mynet.com/fenerbahce-aatif-chahechouhe-ile-anlasti-97245-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler