SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Steven Taylor'u getiriyor

Bruno Alves'in ayrılmasının ardından savunmacı arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, Newcastle United'dan ayrılan Steven Taylor İstanbul'a davet edildi.

Premier Lig'den düşen Newcastle United'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Steven Taylor'un, Fenerbahçe ile masaya oturmak üzere yarın İstanbul'a geleceği ortaya çıktı.

Bruno Alves'in Cagliari'ye imza atmasının ardından, savunmanın ortası için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı ismi Ada'da buldu. Scottish Sun'ın duyurduğuna göre sarı­lacivertliler, Newcastle United ile yollarını ayıran İngiliz futbolcu Steven Taylor'ı Türkiye'ye davet etti.

2003'te başladığı profesyonel futbolculuk kariyerinde, sadece Newcastle forması giyen ve 13 yıllık bu beraberliği geçtiğimiz günlerde noktalayan deneyimli stoperin bonservisinin elinde olduğu bildirildi.

Glasgow Rangers ile bugün İskoçya'da bir görüşme gerçekleştiren oyuncunun, mavi­beyazlıların teklifini aldıktan sonra rotasını İstanbul'a çevirdiği belirtildi. Newcastle teknik direktörü Rafael Benitez'in sözleşme yenileme tercihinde bulunmadığı 30 yaşındaki futbolcunun, yarın Türkiye'ye geleceği belirtildi. Taylor'un konuyla ilgili, "Hem Ada'dan hem de yurt dışından cazip teklifler var" demekle yetindiği iletildi. Oyuncunun Türkiye'deki şartları görmeden hiçbir kulübe imza atmayacağının altı çizildi.

BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİNDE

İskoç ekipleri dışında İngiltere'den Hull City ve Brighton'ın da radarında olduğu ifade edilen futbolcu ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği vurgulandı. Kariyerinin son sözleşmesini yapması muhtemel oyuncunun, en iyi teklifi değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Taylor Newcastle United'da 268 maça çıkmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler