SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Nani bombası!

Galatasaray, hiç beklenmedik bir hamle yaparak Fenerbahçeli Nani'ye talip oldu. Sarı-kırmızılılar 3.5 milyon Euro değerindeki teklifi menajerine iletti.

Samul Eto'o'dan sonra G.Saray'ın ikinci hamlesinin Luis Nani olduğu ifade edildi.

Aslan'ın F.Bahçe'de bekleneni veremeyen Luis Nani için devreye girdiği iddia edildi. Sarı-lacivertli ekiple görüşmek için İstanbul'a gelen Portekizli yıldızın menajeri Federico Pastorello'nun F.Bahçeli yetkililere, "Nani'ye G.Saray da talip. Bonservisine 3.5 milyon euro vermeye hazırlar" dediği belirtildi.

Çin'de transfer kasıma kadar kapalı olduğu için Nani'nin bu ülkeye transferi şu an mümkün değil. Everton'un ise Nani için sadece 2.5 milyon sterlin önerdiği bildirildi.

TAM BİR FİYASKO

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Luis Nani için Çin'den 20 milyon Euro teklif aldıklarını bizzat açıklamıştı. Ancak Portekizli yıldızın getirisi, yaz döneminde aynı düzeyde olmayacak gibi görünüyor. Nani'nin kontratında bir sene oynamasının ardından aktive olan 8 milyon 500 bin Euro'luk serbest kalma maddesinin sadece Avrupa'ya geçerli olduğu, Çin'den ise daha yüksek bir teklif beklendiği haberleri çıkmıştı. Ne var ki UEFA'yla sıkı bir mali anlaşma yapan Fenerbahçe yönetimi yaptığı planlamada böyle bir gelir öngörülmüyor.

YILLIĞI 5 MİLYON EURO

Mevcut sözleşmesi gereği Çin kulüplerinin yaz döneminde ilgi göstermesi beklenen Portekizli yıldız, 8 milyon 500 bin Euro karşılığı serbest kalabiliyor. Üstelik Fenerbahçe kulübüne 30 yaşındaki kanat oyuncusu için gelen henüz resmi bir teklif de bulunmuyor. Nani'nin primler ve maç başılar haricinde 5 milyon Euro olan net garanti ücreti alıcıları düşündüren en önemli faktör olarak öne çıkıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA NE YAPACAK?

Euro 2016'da Portekiz Milli Takımı ile mücadele edecek olan Luis Nani'nin burada göstereceği performans merakla bekleniyor. İtalya'dan İnter ve Lazio, İngiltere'den Everton gibi kulüplerin turnuva boyuncu yıldız futbolcuyu izlemesi bekleniyor. Ancak Nani'nin performansı kendisi için prim olacak. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam değişmeyecek. Portekizli oyuncu, milli takıma giderken evini de kapatmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler