SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daniel Agger'den Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu bilinen Daniel Agger, transferiyle ilgili ilk kez konuştu ve sarı-lacivertlilerin ilgisini doğruladı.

Danimarkalı stoper kendisine gelen teklifi doğrularken, “Şu anda futbol kariyerim ve hayatımla ilgili ne isteyip istemediğime karar vermedim. Devam edip etmeyeceğim henüz belli değil. Ailemle oturup konuşacağım. Bulunacağım ortamı onların da kabullenmeleri gerekiyor. O nedenle kararı birlikte alacağız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile anlaştığına kesin gözüyle bakılan Danimarka Milli Takımı kaptanı Daniel Agger, kulübü Brondby’nin kendi sahasında Sönderjyske ile oynadığı sezonun son maçının ardından özel açıklamada bulundu.

Danimarka’da Süper Lig’in sona ermesiyle Brondby’ye veda eden 31 yaşındaki stoper, “Türkiye’den gelen teklife nasıl bakıyorsun?” sorumuz üzerine şunları söyledi:

Türkiye ve başka yerlerden gelen teklifler beni çok mutlu etti. Benimle ilgilenildiğinden, benim yolumu düşünenlerin olmasından ötürü büyülendim ve bunu pozitif olarak görüyorum. Şu anda futbol kariyerim ve hayatımla ilgili ne isteyip istemediğime karar vermedim. Devam edip etmeyeceğim henüz belli değil. Ailemle oturup konuşacağım. Bulunacağım ortamı onların da kabullenmeleri gerekiyor. O nedenle kararı onlarla birlikte alacağım. Vereceğim karar da dönüşü olmayan kesin bir karar olacak.

Daniel Agger, “Simon Kjaer ile birlikte yeni sezonda seni Fenerbahçe’de birlikte oynarken görecek miyiz?” sorumuzu ise yüzünde hafif bir tebessümle, “Bilmiyorum, bunu zaman gösterecek” diye cevapladı.

Türk basınında Brondby’ye veda etmesiyle Fenerbahçe’ye geleceğine kesin gözle bakıldığını kendisine iletmemiz üzerine de Daniel Agger, mizahi bir uslupla “Basını oldukça iyi tanıyorum, her zaman her yazdıklarına inanma” yorumunu yaparken, birlikte fotoğraf çekme isteğimizi büyük bir samimiyetle kabul etti.

KJAER İLE GÖRÜŞME

Öte yandan Fenerbahçe’nin, Danimarka Milli Takımı’nda Simon Kjaer ile birlikte savunmanın ortasında 6 yıldır birlikte görev yapan Agger’e bir hafta süre tanıdığı ve bu süre içinde kararını iletmesini istediği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler