SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Dzeko ve Jovetic'i istiyor

Galatasaray'ın uzun süredir kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Bosnalı golcü Edin Dzeko'yu Fenerbahçe listesine aldı.

UEFA ile yaptığı anlaşma sonrası kiralık transfer formülüne yönelen Fenerbahçe yönetimi gözünü Dzeko ve Jovetic’e dikti. Sezonu Roma'da geçiren Dzeko ve Inter'de forma giyen Jovetic'in peşine düşen Sarı-Lacivertliler bir hafta içinde M.City ile temasa geçecek. Hedef, iki yıldızı satın alma opsiyonuyla takıma kazandırmak.

Sezon başında yaptığı müthiş transferlere rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi de büyük bomba peşinde... UEFA ile yaptığı anlaşma gereği, futbolcu satmadan bonservis bedeli ödeyemeyecek olan Sarı-Lacivertliler, kiralama formülü üzerinde duruyor. Lig ve Avrupa'da takımı üst seviyeye çıkaracak yıldızları kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen yönetimin hedefinde Edin Dzeko ve Stevan Jovetic var. Bonservisi Manchester City'de bulunan iki futbolcu da bu sezonu kiralık geçirdi. Roma formasını giyen Dzeko'nun ismi bir süredir Galatasaray ile anılıyordu. Fakat alınan bilgilere göre Boşnak forvetin peşindeki takım Fenerbahçe. İngiliz basınına göre, Manchester City'nin başına geçen Pep Guardiola, Dzeko'yu kadrosunda düşünmüyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın 30 yaşındaki golcüye büyük hayranlık duyduğu biliniyor.

ALTERNATİF JOVETİC

Kanarya'nın hedefindeki diğer yıldız Jovetic ise bu sezonu Inter'de geçirdi. İtalyan kulübünde de beklentileri karşılayamayan Karadağlı yıldızın Manchester City kadrosunda yer bulması mümkün gözükmüyor. Forvet, forvet arkası ve sol kanatta görev yapabilen Jovetic, çok yönlü oyunu nedeniyle Fenerbahçe'nin çok istediği bir isim. Yönetim 1 hafta içinde iki yıldızın kiralanması için resmi teklifini yapacak...

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler