SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie Fenerbahçe'den ayrılıyor

Bu sezonun Fiyasko takımı Fenerbahçe'de beklentilerin uzandığında kalan Robin van Persie ayrılık kararı aldı. 

Özellikle sezonun ilk yarısında teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı krizlerle gündeme gelen Robin van Persie, kariyeri açısından Fenerbahçe’nin kendisi açısından yanlış bir tercih olduğunu söyledi.

48 maçta 22 gol atan van Persie, kendisini yeniden kanıtlamak istediğini belirterek, “Fenerbahçe’ye gelerek yanlış bir karar aldım.Yeni sezonda burada olup olmayacağım belli değil. Bazı teklifler alıyorum. Avrupa’ya dönerek üst düzey futbol oynayabileceğimi kanıtlamak istiyorum” dedi.

VAN PERSIE 4. TERCİHMİŞ

Öte yandan Hollandalı golcü, Vitor Pererira2nın 4. forvet adayı olduğu ortaya çıktı. sezon başı Gignac ve Luiz Adriano Pereira'nın transfer listesinde ilk iki sırayı alan isimlerdi. Pereira’nın üçüncü alternatifi bile farklıydı. Bu isimlerin transferi olmayınca Portekizli hoca, zorunlu olarak 4. sırada bulunan Hollandalı golcünün transferine onay verdi. Ancak yeni sezonda Pereira’nın kesin olarak bu futbolcuyu ilk forvet olarak düşünmediği, yedek kalmayı kabul etmeyen Van Persie’nin de takımdan ayrılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler