SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

​Fenerbahçe'den Emre Mor atağı

Dün gece oynanan Karadağ maçında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirecek olan Emre Mor için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-Lacivertliler yaptığı ilk temasta olumlu sonuç aldı.

Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ında talip olduğu genç yıldız Emre Mor için Fenerbahçe'de atağa kalktı. Dün gece oynanan Karadağ maçında gösterdiği performansla EUFA'nın bile dikkatini çeken yıldız futbolcu Sarı-lacivertlilerin radarına girmiş gibi gözüküyor.

Fenerbahçe transfer komitesi önümüzdeki günlerde Emre Mor'un kulübü Nordsjaelland ile anlaşma zemini arayacak. Danimarkalı yetkililerle bonservis görüşmesi sonuç verirse Emre Fenerbahçe'ye imza atacak. Milli yıldız bu sezon Nordsjaelland formasıyla 13 maça çıktı.

[Emre Mor'dan transfer paylaşımı](https://www.mynet.com/emre-mordan-transfer-paylasimi-97003-myspor)

EMRE MOR EURO 2016'YA GİDECEK Mİ?

Emre Mor dün akşam gösterdiği performansla EURO 2016 kadrosunda kendine yer bulacak gibi gözüküyor. Maç sonunda Fatih Terim'in bizzat tebrik ettiği yıldız futbolcu Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımız en önemli kozlarından biri olabilir. Oldukça süratli olan ve çabuk adam eksiltebilen 18 yaşındaki genç yıldız EURO 2016'da forma giydiği taktirde gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girebilir.

[Türkiye Emre Mor'u konuşuyor](https://www.mynet.com/turkiye-emre-moru-konusuyor-96991-myspor)

DANİMARKALILAR ÜZGÜN

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen ve ilk defa Karadağ karşısında A Milli olan 18 yaşında Emre karşılaşmanın ikinci yarısında Volkan Şen'in yerine sahaya girdi ve adeta herkesi büyüledi. Çabukluğu, sürati ve oyunu okuması ile sahada fark yaratan Emre'nin bu performansı Türkiye'yi sevindirirken Danimarka'da ise üzüntüyle karşılandı.

Bunun sebebi ise Danimarka doğumlu olan ve Danimarka alt yaş gruplarında forma giyen Emre'yi ellerinden kaçırmış olmaları... Danimarka basınında yer alan Türkiye-Karadağ maç haberlerinde Emre Mor öne çıkartılırken, “ Emre çok iyi bir performans sergiledi. Harika mücadele etti ve bir de Arda Turan'a gol attırıyordu” ifadeleri kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler