SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan Balaban: Federasyon aklını başına alsın

Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank ile oynadığı olaylı maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban Basketbol Federasyonu'nu hedef aldı.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi üçüncü maçında Galatasaray Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi ağırladı. Dördüncü periyot öncesi Galatasaray taraftarları tarafından sahaya yabancı maddeler atılınca maç bir süre durdu. Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban maç sonu yaptığı açıklamalarda Galatasaraylı taraftarları ve Basketbol Federasyonu'nu hedef aldı. İşte Balaban'ın konuşmaları:

[Galatasaray Odeabank 65 - 63 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/galatasaray-odeabank-65-63-fenerbahce-96985-myspor)

"Biz Abdi İpekçi'ye daha önce de geldik. Burada maç da kazandık maç da kaybettik. Ama olay o değil, bu kadar çirkin bir ortamda kafamıza gelmeyen kalmadı, yemediğimiz küfür kalmadı. Koridorlar da yumruk yemeğe ve taciz edilmeye kadar her şeye maruz kaldı.

[Galatasaray taraftarından Obradovic'e tükürük](https://www.mynet.com/galatasaray-taraftarindan-obradovice-tukuruk-96986-myspor)

"FEDERASYON AKLINI BAŞINA ALSIN"

Biz tüm bu olanlara karşın sessiz kalıyorsak acizliğimizden değil efendiliğimizden. Herkes ayağını denk alsın. Federasyon kaç kez anons yaptırdı. Normalde bu maçın yarım kalması lazım. Federasyon raporlarını merakla bekliyoruz. Bir 'gerizekalı' tezahüratına anons yaptırıp üstüne para cezası veren Federasyon bakalım bu maç için ne yapacak. Bundan sonra biz de efendiliği bırakırız. Aynı üslubu takınızırız. Federasyon aklını başına alsın."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler