SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Gökhan Gönül kararını verdi

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül için karar verildi.

Fenerbahçe sözleşmesi bitecek olan gökhan Gönül'ü en az 2 sene daha takımda tutmak istiyor. Fakat yönetim tecrübeli futbolcunun menajeri ile hiçbir şekilde görüşme yapılmayacağını bildirmiş durumda. Yönetim aynı zamanda Gökhan ile maddi anlamda anlaşma sağlanabileceği, ancak menajerine Fenerbahçe formasından daha fazla değer veriyorsa kulübün isteği doğrultusunda yüz yüze görüşülebileceği söylendi.

Gökhan'ın Fenerbahçe Yönetiminin isteğine cevap vermemesi durumunda sarı-lacivetrli yöneticiler, tecrübeli futbolcunun istediği takıma transfer olabileceğini söyledikleri gelen haberler arasında.

[Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a maliyeti belli oldu](https://www.mynet.com/gokhan-gonulun-besiktasa-maliyeti-belli-oldu-96971-myspor)

YÖNETİM NEDEN MENAJER İLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR?

UEFA ile anlaşan Fenerbahçe ceza almamak için kemerleri sıkmak zorunda. Geçtiğimiz sezon 70 Milyon Euro transfere harcayan sarı-lacivertliler, şampiyonluğun da Beşiktaş'a kaptırılmasından sonra transfer konusunda yüksek bedeller ödemek istemiyor. Gereksiz harcamalardan da kaçınan sarı-lacivertli Gökhan Gönül ile maddi konuda anlaşıp, tecrübeli futbolcunun menajerine ödeme yapmaktan kurtulmak istiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler