SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daniel Agger, Brondby'den resmen ayrıldı

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Daniel Agger, takımı Brondby'den resmen ayrıldı.

Danimarkalı futbolcunun kulübü Brondby, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada Agger'in takımdan ayrıldığını duyurdu.

31 yaşındaki milli savunmacı ve kulübün sportif direktörü Troels Bech, Brondby'nin internet sitesine ayrılığı açıkladılar. Danimarka ekibi ile kontratı biten Agger, kariyerine başka bir kulüpte devam edeceğini belirtti.

Resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Agger; ''Hem bir futbolcu hem de bir insan olarak Brondby benim hayatımın önemli bir kısmı. Brondby'i ve taraftarımızı asla unutmayacağım. Artık yeni bir sayfa açıyorum. Sønderjyske maçından sonra ailemle geleceğim hakkında konuşacağız. Futbol oynamaya devam etmeliyim'' sözlerini sarfetti.

Brondby Sportif Direktörü Troels Bech de yaptığı açıklamada, ''Agger, kulübün yetiştirdiği, iş ahlakı ve kalitesiyle gerçek bir profesyonel. Burada birçok oyuncuya yardımı oldu. Kariyerinin geri kalan kısmını umuyoruz çok güzel geçirir'' dedi.

Daniel Agger, bu sezon çıktığı 25 maçta 1 gol kaydederken 2 de asist yaptı. Danimarka Milli takım formasını da terleten tecrübeli stoper çıktığı 75 maçta 12 gol atarak iyi bir ortalamaya ulaştı.

Deneyimli futbolcu kariyerinde altyapısından yetiştiği Brondby'den önce Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyiyordu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler