SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Bulut: 'Gökhan Gönül için Fenerbahçe ile görüşmeyeceğim'

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Gökhan Gönül için Ahmet Bulut'tan açıklama geldi: 'Fenerbahçe ile görüşmeyeceğim'

Ara transfer döneminden bu yana Beşiktaş'la sözleşme imzalayacağı haberleri çıkan Gökhan Gönül, Siyah Beyazlılar'a her geçen gün daha çok yaklaşıyor. Yeni açıklama Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan geldi.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül dönemi sona eriyor, Beşiktaş ise uzun zamandır "Türkiye'nin en iyi beki" diye kabul edilen milli yıldız için gün sayıyor.

AHMET BULUT: 'FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEYECEĞİM'

Ntvspor'a açıklamalarda bulunan yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, daha önceden "Gökhan Gönül'ün menajeriyle görüşmeyeceğiz" diyen Fenerbahçe'ye adeta rest çekti ve kendisinin de Sarı Lacivertli kulüple görüşmeyeceğini belirtti.

Tecrübeli menajer "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'da tamamlanacak. Ben de o tarihtan sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü onlar beniml görüşmeyeceklerini açıklamışlardı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak" idafelerini kullandı.

[Gökhan Gönül, Beşiktaş'a Salı günü imzalıyor](https://www.mynet.com/gokhan-gonul-besiktasa-sali-gunu-imzaliyor-96949-myspor)

BEŞ TALİBİ VAR BİRİ BEŞİKTAŞ

Ahmet Bulut, Gökhan konusunda Beşiktaş'ın isteği olduğunu doğrularken, "Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Bugün itibari ile yaptığımız bir anlaşma yok. 31 Mayıs'dan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim" dedi.

KUPADA KULÜBEDEYDİ

Gökhan, Fenerbahçe'nin Galatasaray'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finalinde yedek kalmış ve Pereira'nın bu seçimi uzun süredir belirtilen "Gökhan, Beşiktaş'la anlaştı" iddialarını güçlendirmişti.

Daha önce takımda yine yedek kalan Caner Erkin'in de Inter'le imza aşamasında olduğu biliniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler