SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım neşteri vuruyor

Fenerbahçe'de başarısızlıkların ardından Aziz Yıldırım devreye girdi. Yönetim önce Pereira ile sonra da sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile görüşme yapacak. Bekleneni veremeyen Nani ve Diego'ya iyi bir talip çıkması halinde iki yıldız da gönderilecek.

Geride bıraktığımız sezonda transfere yaklaşık 70 milyon Euro civarında harcama yapan Fenerbahçe'de sezonun kupasız kapanmasının ardından çok büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor.

Başarısız sezon sonrası Aziz Yıldırım'ın kızağa çekeceği ilk isim Vitor Pereira. Tecrübeli hoca ile birebir görüşecek olan başkan, başarısızlığın nedenlerini soracak.

Sezon genelinin özetini isteyecek olan Aziz Yıldırım, tecrübeli hocaya gelecek sezonda da aynı hataları yapmaması için uyarılarda bulunacak. Yıldırım'ın yeni sezon hedeflerini Portekizli teknik adama bildireceği ve bunu karşılayıp karşılamayacağını soracağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, Finansal Fair Play sıkıntısı nedeniyle teknik direktör Vitor Pereira ile yola devam etmek istiyor.

[Gökhan Gönül, Beşiktaş'a Salı günü imzalıyor](https://www.mynet.com/gokhan-gonul-besiktasa-sali-gunu-imzaliyor-96949-myspor)

TAKIMDA REVİZYON VAR

Aziz Yıldırım, eğer Portekizli teknik direktör ile anlaşma sağlarsa yola devam etme konusunda ikna olacak. Bir görüşme de sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile yapılacak. Beşiktaş'ın talip olduğu Gökhan'a da ücret konusunda hiçbir taviz verilmeyecek. Takımdaki performanslarıyla beklentileri karşılayamayan Van Persie, Nani ve Diego gibi yıldızlara da eğer tatmin edici bir teklif gelirse kulüple ilişkileri kesilecek.

[Fenerbahçe'de Bruno Alves istenmiyor](https://www.mynet.com/fenerbahcede-bruno-alves-istenmiyor-96947-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler