SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aatıf Chahechouhe, Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe, Sivasspor'da forma giyen Aatif Chahechouhe için devreye girdi ve oyuncunun transferi için kırmızı beyazlıların başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşme kararı aldı.

Sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamasına başlandı. Uefa'nın getirdiği transfer kısıtlamalarından dolayı gözünü düşük maliyetli oyunculara çeviren sarı lacivertliler ilk olarak Sivasspor'dan Aatıf'ı renklerine bağmalak istiyor.

Bu doğrultuda ilk olarak Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşecek olan Fenerbahçe'de oyuncunun ligi tanıması, geçmişte gol krallığı yaşamış olması ve maliyetinin düşül olması transferi bir anda cazip hale getirdi.

Sivasspor'a 2012 yılında gelen Aatıf Chahechouhe Sivasspor formasıyla çıktığı 152 maçta 54 gole, 26 da asiste imzasını attı. 2013-2014 sezonunda ligde attığı 17 gol ile kral olan Aatıf, aynı zamanda 9 kez giydiği Fas Milli Takım forması altında 2 gol kaydetti.

Trabzonspor ve Bursaspor'un da devrede olduğu tecrübeli golcü için Fenerbahçe'nin 1 milyon Euro gibi bir maliyete transferi bitireceği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler