SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Pereira takımda kalıyor

Fenerbahçe'de sezonun kupasız tamamlanmasının ardından gözler Vitor Pereira'nın geleceğine çevrildi. Aziz Yıldırım, Portekizli antrenör ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de takımın başında gelecek sezonda da Pereira'nın olacağını belirtti.

Yıldırım, “Hocayla konuşacağız. Kalacak herhalde, mukavelesi var. Başarısız olup kalanlar da oldu. Oturacağız hoca ve yöneticilerle konuşacağız. Bir plan yapacağız. Mourinho geliyor falan bu devirler bitti. UEFA kuralları var, bunların hepsine uyacağız” dedi.

Vitor Pereira da kalmak istiyor

Karşılaşma sonrası konuşan Pereira ise kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediğini açıkladı.

Teknik direktör Vitor Pereira da Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili olarak, “Bildiğiniz gibi aslında bu sadece benim kararım değil. Burada hem başkanımızın, hem yönetim kurulumuzun kararı çok büyük önem taşıyor bu anlamda. Sezon boyunca işimi yapmaya çalıştım. En iyisini vermeye çalıştım ama sezonu kupasız kapatıyoruz. Karar tamamen bende biten bir karar değil. Ben şampiyon olmadan buradan ayrılmak istemiyorum. Ama başkanımız başka yönde bir karar verirse de onu da kabul etme mecburiyetindeyim” diye konuştu.

Değişiklikleri taraftarı çıldırttı

Öte yandan tecrübeli teknik adamın sakin tavırlarının yanı sıra yaptığı değişiklikler de tartışma konusu oldu. Son haftaların formda ismi Robin van Persie’yi ikinci yarının hemen başında oyundan alan ve yerine Fernandao’yu süren Portekizli, böylesine önemli maçta tam 111 gündür forma giymeyen ve bavulunu toplayarak İngiltere’ye dönmeye hazırlanan Markovic’i Alper’in yerine oyuna alması eleştirilen bir diğer karar oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler