SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan hakim ve savcılara hakaret

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın sonrasına Aziz Yıldırım damga vurdu.

Antalya Arena'daki maçın bitimiyle birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Antalya Adliyesi hakim ve savcıları arasında tartışma çıktı.

Olayların, tribünlerden gelen küfürlere Aziz Yıldırım’ın karşılık vermesiyle başladığı belirtildi. Yıldırım kendisine küfür eden taraftarlara karşılık verirken, kullandığı ifadelerden rahatsız olan savcıların duruma el koyduğu bildirildi.

Antalya Spor Savcısı Mustafa Şeran’ın, tartışma sırasında Aziz Yıldırım’a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını belirterek, sakin olmasını söylediği, buna karşılık Fenerbahçe Başkanı’nın bu kez ona ve diğer hakim ve savcılara dönerek bağırmaya başladığı ileri sürüldü.

Aziz Yıldırım ile hakim ve savcıların araya giren kişiler tarafından birbirlerinden uzaklaştırılmasından sonra Mustafa Şeran, protokol tribününde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanına giderek yaşananları anlattı, yargı mensupları olarak hakarete uğradıklarını belirtti.

Bakan Aki Çağatay Kılıç’ın, Savcı Şeran’a, “Savcım, siz hukuk adamısınız. Kanunlar neyi gerektiriyorsa onu yapın” dediği duyuldu.

“Peki efendim” diyerek Kılıç’ın yanından ayrılan Şeran’ın, bugün soruşturma başlatacağı, konuya ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili’nin de bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci İbrahim Seten, Twitter hesabından Aziz Yıldırım'ın savcıya küfrettiğini yazdı.

[Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a ağır sözler](https://www.mynet.com/aziz-yildirimdan-galatasaraya-agir-sozler-96919-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler