SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batur Altıparmak'tan Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ile yaşanan sorundan sonra sarı-lacivertli ekipten ayrılması beklenen Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'tan açıklama geldi.

Milli yıldızın geleceği hakkında konuşan Altıparmak Inter ile her konuda anlaştıklarını fakat İtalyan ekibinden başka kulüplerinde Caner ile ilgilendiklerini açıkladı. Caner Erkin'in geleceği ise EURO 2016 öncesi kesinleşecek.

[Gökhan Gönül: 'Şeref ve haysiyet yoksunusunuz'](https://www.mynet.com/gokhan-gonul-seref-ve-haysiyet-yoksunusunuz-96911-myspor)

FcInterNews adlı internet sitesine röportaju veren Batur Altıparmak bir kaç gün içerisinde önemli gelişmelerin olacağını söylerken, "Artık vakit geldi. Inter ile her konuda anlaştık. Ama şunu da eklemeliyim ki Inter tek opsiyon değil. Caner’in gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğini Avrupa Şampiyonası’ndan önce öğreneceğiz" ifadeleri kullandı.

CANER'İN İNTER PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupasını kaldırmasının hemen ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Caner Erkin'in artık İnter'e gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

İşte o paylaşım;


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler