SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül: 'Şeref ve haysiyet yoksunusunuz'

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün ilk 11'de oynamak istemediği iddia edilmişti. Tecrübeli futbolcu çıkan haberlere resmi Twitter hesabından cevap verdi.

Bu akşam saat 21.15'de Galatasaray ile Antalya Arena'da Kupa mücadelesi verecek olan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün ilk 11'de oynamak istemediği yönünde haberlere, milli yıldızdan çok sert cevap geldi. TRT Spor'un son dakika geçtiği habere sosyal medyada da bir çok kullanıcı tepki gösterdi.

[Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?](https://www.mynet.com/galatasaray-fenerbahce-canli-96888-myspor)

'ŞEREF VE HAYSİYET YOKSUNUSUNUZ'

Gökhan Gönül çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap geldi. İşte milli yıldızın o paylaşımları:

Gökhan Gönül'ün milli takım kampından yorgun döndüğü iğçin ilk 11'de forma giymek istemediği iddia edilmişti.

Öte yandan Gökhan Gönül maçtan hemen önce yayıncı kuruluş mikrofonlarına şu açıklamayı yaptı:

''Bu tarz maçlar özel maçlardır. O yüzden böyle maçlarda oynamak keyifli olur. Maça konsantreyiz. Kazanan biz olacağız. İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum. Hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak bir futbolcunun haddine değil.Benim bunu yapma lüksüm ve karakterim yok. Bu takımlar, hiçbir futbolcunun tapulu malı değil. Yorgunluğu bahane etmem.Atanlar, uyduranlar uydursunlar. Daha ağır konuşacağım ama sosyal medyada yumuşatarak yazdım.Bir haberi yazarken iddia demeyeceksin yazacaksın. Bizim hocamızla aramızda bir şey oldu biz gazeteciyi arayıp mı anlattık. İnşallah iki taraf da iki takım da girdikleri pozisyonları gole çevirir."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler