SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medipol Başakşehir 2 - 1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Fatih Terim Stadı'nda Başakşehir'e Visca'nın attığı gollerle 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Sarı-Lacivertliler 70 puanda kaldı. Galatasaray'ı 1-0 yenen ve puanını 76'ya yükselten Beşiktaş şampiyonluğa çok yaklaştı. Siyah-Beyazlılar önümüzdeki hafta Osmanlıspor karşısında 1 puan aldığı taktirde 2015-2016 yılı şampiyonluğunu ilan edecek.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 2 - 1 FENERBAHÇE
STAT: Başakşehir
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Bekir (Dk.90 Cenk), Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre Belözoğlu (Dk. 58 Hakan), Visca, Mossoro (Dk.81 Napoleon), Doka , Mehmet Batdal
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer (Dk. 69 Ozan Tufan), Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper (Dk.62 Fernandao), Volkan Şen, Nani, Van Persie
SARI KARTLAR: Mahmut (Başakşehir), Volkan Şen, Alper Potuk (Fenerbahçe)
GOLLER: Dk. 60 ve 65 Visca (Başakşehir), Dk. 80 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Maçtan dakikalar;

2' Fenerbahçe ilk dakikalarda sol kanadını kullanarak Başakşehir kalesine yüklenmeye çalışıyor.

4' Josef çizgiden çıkarttı. Josef'in orta sahada kaptırdığı topla savunmanın arkasına sarkan Mossoro, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Visca'yı gördü. Visca Volkan'In üzerinden aşırtma bir vuruş yaptı. Top kaleye girmek üzereyken Josef topu çizgiden çıkarttı.

17' Fenerbahçe bu bölüme kadar tüm hücum organizasyonlarını sol kanattan geliştirdi. Sarı lacivertliler her topu da Volkan Şen veya Van Persie ile buluşturmaya çalışıyor.

26' Fenerbahçe tempoyu arttırmakta zorlanıyor. Teknik Direktör Pereira da kenardan oyuncularına hücum alanında daha hızlı olmalarını işaret ediyor.

35' Epureanu'nun uzun kullandığı serbest vuruşta Mehmet Batdal topu indirdi. Mahmut ceza sahası dışından gelişine kaleyi düşündü. Top farklı bir şekilde üstten auta gitti.

42' Volkan çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Emre ve Doka ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem köşe bayrağını gösterdi.

53' Emre Belözoğlu'nun ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.

60' GOL.. Bruno Alves'in kaptırdığı topla buluşan Edin Visca ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Volkan Demirel uzanmasına rağmen topu çıkartamadı. Başakşehir 1-0 öne geçti.

65' Ani gelişen Başakşehir atağında Doka'nın sol kanattan verdiği pasla ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Visca, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda uzak köşeye düzgün ve sert bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkarttı.

77' PENALTI KAÇTI.. Penaltı atışında topun başına geçen Van Persie'nin vuruşunda Volkan Babacan gole izin vermedi.

80' GOL.. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte kafayı vuran Mehmet Topal, topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler