SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Viking harekatı

Fenerbahçe’de gelecek sezon için kadro planlaması sürüyor. Yönetimin, bu alandaki çalışmasının önceliği savunma transferi olacak.

Bruno Alves ayrılacak. Ba ile yola devam edilmeyecek. Stopere iki Danimarkalı yıldızdan biri alınacak.

Bruno Alves’in ayrılacak olmasıyla birlikte arayışa başlayan Fener, Simon Kjaer’in Danimarka Milli Takımı’ndan arkadaşları Andreas Christensen ve Daniel Agger’i listeye aldı. Kjaer’in iki futbolcuyla da yaptığı görüşmede olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.

20 yaşındaki Christensen’in bonservisi Chelsea’de bulunuyor. Bu sezon Mönchengladbach’ta kiralık oynayan 20 yaşındaki başarılı stoperin Londra deviyle 2020’ye kadar sözleşmesi var. Ayrıca bu oyuncunun bonservis bedelinin 8 milyon Euro olması nedeniyle sarı-lacivertliler, Brondby’de forma giyen tecrübeli oyuncu Agger’i ilk sıraya aldı.

[Mehmet Topal ve Gökhan Gönül kararı verildi](https://www.mynet.com/mehmet-topal-ve-gokhan-gonul-karari-verildi-96116-myspor)

AGGER ‘EVET’ DEDİ

2006 ile 2014 yılları arasında Liverpool’da forma giyen 31 yaşındaki Agger, geçen sezon futbol hayatına başladığı Danimarka ekibi Brondby’ye dönmüştü. Agger’in sözleşmesi sezon sonu bitecek olmasından dolayı Fener, bu transfere bonservis bedeli ödemeyecek. Fenerbahçe’de oynamak istediğini belirten Agger’in, senelik 2.5 milyon Euro’luk teklifi kabul etmesi bekleniyor. Yönetim, haziran ayında transfer konusunda son kararını verecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler