SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül kararı verildi

Fenerbahçe'de alınan yeni kararla Mehmet Topal ve Gökhan Gönül takımda kalıyor. Her iki isimle de sözleşme yenilenecek.

Bir yandan iki kupa hedefi ile çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da iç transfer görüşmeleri başladı. Sarı Lacivertli Yönetim sezon sonu sözleşmeleri sona erecek Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile yaptıkları görüşmelerde iki yıldızın takımda kalması kararı çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile yaptıkları bire bir görüşmeler sonrasında iki oyuncuya da takımda kalmalarını istediklerini ilettikleri, tecrübeli oyuncularında bu öneriyi kabul ettikleri bildirildi.

Transfer bedellerinin hiç konuşulmadığı görüşmede daha sonra yeniden bir araya gelinmesi kararı ile ayrılındığı ve iki oyuncunun önümüzdeki sezonda Fenerbahçe Forması giymeye devam edecekleri belirlendi.

[Fenerbahçe'de Devler Ligi kararı](https://www.mynet.com/fenerbahcede-devler-ligi-karari-96112-myspor)

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın özellikle yurtdışından gelen bir çok teklifi Fenerbahçe'de kalmak için geri çevirdikleri gelen haberler arasında.

İç transfer görüşmelerine devam etmesi beklenen Fenerbahçe Yönetimi'nin sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimlerden Bruno Alves'e de bir yıllık yeni bir kontrat önermeyi düşündüğü ileri sürülüyor.

Portekizli Oyuncuyu ülkesinin başta Porto olmak üzere bir çok ekibinden yakın ilgi olduğu kaydedilirken, sarı lacivertli yönetimin de tecrübeli savunmacıyı takımda tutma görüşünde olduklar gelen iddialar arasında.

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarına devam eden sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Vitor Pereira 3-0 lık skor avantajını sahaya daha az forma şansı bulan oyuncularından oluşan bir kadro ile çıkmak şeklinde değerlendireceği öğrenildi.

Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçının çok kritik olduğu görüşünde olan Portekizli Teknik Adamın as oyuncularının çoğunun dinlendirmeyi düşündüğü ifade edildi.

[Fenerbahçe'de Gökhan Gönül imzayı atıyor](https://www.mynet.com/fenerbahcede-gokhan-gonul-imzayi-atiyor-96080-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler