SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pereira, Diego'ya güvendiği için bin pişman

Diego sevdası yüzünden Nani merkezli sisteme geçişte geç kalan Portekizli teknik direktör, şimdilerde kendi kendine hayıflanıyor.

Fenerbahçe, Nani'nin forvetin arkasında serbest oynadığı yeni dizilişle hayat buldu. Sarı-lacivertli takım, 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 resmi maçta bu yeni sistemiyle 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, 14 gol attı, sadece 1 gol yedi. Otoriteler, Kanarya'nın bu sisteme geçişte geç kaldığını savunuyor. Peki Vitor Pereira neden bu hamleyi yapmakta geç kaldı?

Bunun nedeni Diego'ya güvenmesi. Yıldırım'ın da etkisi var Portekizli hocanın ligin ikinci yarısı ile birlikte kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, Diego'suz Nani merkezli diziliş gündeme geldi. Ancak Pereira, "Ona güveniyorum. İkinci yarıda patlama yapacaktır" diyerek Diego'da ısrar etti. Ancak sambacı beklenen o patlamayı bir türlü yapamadı. Pereira, başkan Yıldırım'ın da telkinleriyle hatasından döndü; Diego'yu kesti, Fener uçuşa geçti. Tecrübeli hocanın şimdilerde, "Diego'ya güvenerek büyük hata etmişim" diye hayıflandığı öğrenildi.

FATURASI AĞIR OLDU

Pereira'nın Diego hayranlığı pahalıya patladı. Portekizli hoca geç de olsa hatasından döndü ama bunun faturası ağır oldu. Üst üste puan kayıpları, Kanarya'yı şampiyonluk yarışında geriye düşürdü. Taraftarın yuhaladığı Diego'ya büyük ihtimalle yol verilecek.?

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler