SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin’den sonra Volkan Demirel de eleştirdi

Gaziantep maçında 82. dakikada oyuna giren Diego, taraftar tarafından yuhalandı. Kaptan Volkan, “Diego’yu taraftarın önüne attın, doğru bir değişiklik değildi” diyerek hocasına kızdı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 3-0 yenerek şampiyonluk umudunu son 3 maça taşıdı. Maçta goller kadar 82’de oyuna giren Diego’ya gösterilen tepki de konuşuldu. Mersin maçında ıslıklanan oyunculardan biri olan Diego sahaya adım atar atmaz (Skor 3-0’dı) protestolara maruz kaldı. Bunun üzerine Volkan Demirel ve Gökhan Gönül harekete geçti.

Kaptan Volkan ve Gökhan taraftara işaret ederek “yapmayın’ uyasında bulundu. Uyarılar işe yaradı, taraftar Diego ile uğraşmadı. Diego oyuna girdiğinde Volkan, teknik ekipten birini kale arkasına çağırdı, “Bu m..k niye oyuna Diego’yu alıyor” sözü dudaklarından döküldü.

[Fenerbahçe 3 - 0 Gaziantepspor](https://www.mynet.com/fenerbahce-3-0-gaziantepspor-95982-myspor)

Gaziantepspor maçında taraftarın tepkisi Diego Ribas’ın ayrılık kararını kesinleştirdi. Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşları ve Teknik Direktör Pereiara destek vermesine rağmen sakinleşmedi. Diego, “Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele ediyorum. Elimden geleni yapıyorum, idman sonrası özel çalışıyorum. Bazen her istediğiniz olmuyor. Kırıldım, çok üzüldüm” diye konuştu.

“UTANDIRACAK NE YAPTIM?”

Taraftarın tepkisine anlam veremediğini belirten Diego, “Yüz kızartıcı bir suç mu işledim” diye sormaktan da kendini alamadı. Teknik Direktör Pereira ise “Futbolda bazen böyle şeyler olur. Bunların üstesinden gelmek zorundasın. Kalan maçlardaki performansın ile en iyi cevabı verebilirsin” dedi. Diego, “Bu saatten sonra kalmamın kimseye bir yararı olmaz” cevabı verdi.

[İngiltere Premier Lig'de şampiyon Leicester City](https://www.mynet.com/ingiltere-premier-ligde-sampiyon-leicester-city-96029-myspor)

Olay maçtan sonraya da sarktı. Başta Gökhan ve Volkan Demirel olmak üzere tüm oyuncular Diego’ya destek verdi. Volkan Demirel ise hocasına çattı. Volkan, “Maçı zaten kazanmıştık. Diego’yu o saatte oyuna alarak taraftarın önüne attın. Bunun doğru bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Onu oyuna alarak tamamen kaybettin. Bu tepki yüzünden takım oyundan düştü, enerjisi yok oldu” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler