SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin defteri kapandı

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in takıma dönüş yolu kapandı. Milli futbolcu, bu hafta kendisini isteyen Inter ve diğer takımlarla görüşmeye başlayacak.

Fenerbahçe'de Caner Erkin defteri kapandı. Galatasaray maçı öncesi Vitor Pereira'ya ağır sözleri nedeniyle kadro dışı kalan, özür dilemesine rağmen affedilmeyen oyuncunun geri dönüş şansı yok.

INTER'E İMZA ATMAK ÜZERE

Caner Erkin'in Inter'le mukavele imzaladığı iddia edilse de, henüz resmi bir imza yok. Fenerbahçe'nin yeni sezonda kadrosunda yer almayacağı kesinleşen futbolcu bu hafta Inter ve kendisini isteyen diğer kulüplerle görüşmeye başlayacak. Ancak oyuncu büyük ihtimalle İtalya'da Inter'e resmi imzayı atacak.

HOLEBAS İLE ANLAŞILDI

İtalyanlar’ın, Caner’in, İnter’le anlaştığını yazması sonrasında sol beke takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, bu doğrultuda da Watford’un Yunan sol beki Holebas’ı listesine aldı.

Antar’ın, kulüple yaptığı görüşmenin oldukça samimi bir havada geçtiği, taraftarların anlaşma noktasına geldiği konuşuluyor.

Valencia’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünde kadrodışı kaldıktan sonra ilk 11’deki yerini kaybeden Cezayirlı atak orta saha oyuncusunu isteyen en ciddi kulübün Fenerbahçe olması da, anlaşmanın mutlu sona ulaşmasını güçlendiriyor.

Oyuncunun da, Kanarya’ya oldukça sıcak baktığı konuşuluyor.

[Caner Erkin sağlık kontrolünden geçti!](https://www.mynet.com/caner-erkin-saglik-kontrolunden-gecti-95884-myspor)
[Caner Erkin ortada kaldı](https://www.mynet.com/caner-erkin-ortada-kaldi-95863-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler