SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Topal: 'İyi mücadele ortaya koyduk'

Fenerbahçe'de Mehmet Topal, kazandıkları Gaziantepspor maçından sonra değerlendirmelerde bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe’de Mehmet Topal, Gaziantepspor karşısında takım halinde iyi oynadıklarını ve güzel gollerle 3-0 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kalan 3 maçı da kazanıp şampiyon olmak istediklerini belirten Topal, Fenerbahçe forması altında mücadele eden hiçbir futbolcunun ıslıklanmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Mehmet Topal, Takım halinde iyi mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Güzel goller bulduklarını ifade eden Topal, “Gaziantepspor’u da tebrik ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Oynadığımız futbol golleri getirdi, goller geldikçe daha iyi oynadık ve galip geldik. Mutluyuz” dedi.

[Fenerbahçe 3 - 0 Gaziantepspor](https://www.mynet.com/fenerbahce-3-0-gaziantepspor-95982-myspor)

Oyun sistemi hakkında konuşan Topal, “Bizler profesyonel futbolcularız. Hoca hangi taktiği verirse onu en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Hocanın sistem değişikliği oldu ve bu değişiklik iyi bir sonuç verdi. Önümüzde kalan zorlu 3 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

[Diego Ribas’a ‘Gökhan Gönül’ tepkisi](https://www.mynet.com/diego-ribasa-gokhan-gonul-tepkisi-95987-myspor)

Mehmet Topal, Diego Ribas’ın ıslıklanmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Onlar olmasa başarı olmaz. Her zaman bizi destekliyorlar. Artık bu olayı kapatmak lazım. Fenerbahçe forması altında mücadele eden hiçbir futbolcu ıslıklanmamalı. Diego takıma yardımcı olmaya çalışıyor. Çok zor 3 hafta var. Bu olay burada bitmeli. Taraftarlarımız desteğini eksik etmesi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmak istiyoruz.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler