SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Pepe ve Coentrao bombası

Fenerbahçe gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Sarı- Lacivertliler Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro kurmak için sol kanat ve stopere iki süper transfer yapacak. Real Madrid'in Monaco'ya kiraladığı Coentrao ve sezon sonunda İspanyol kulübünden ayrılacak olan Pepe gündemde....

Solbek mevkiinde oynayan ve hücuma da katılan Coentrao'nun sezon sonunda Monaco ile olan kiralık sözleşmesi sona eriyor. Portekizli oyuncu Real Madrid'e geri dönecek ve yine başka bir kulübe kiralanacak ya da satılacak. Fenerbahçe yönetiminin Coentrao'yu transfer etmek için şimdiden görüşmelere başladığı ve Portekizli yıldızı bir yıl kiralamak istediği ortaya çıktı.

[Fenerbahçe'ye bir Portekizli daha](https://www.mynet.com/fenerbahceye-bir-portekizli-daha-95823-myspor)

Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer isim ise yine Real Madrid'in yıldızı olan Pepe... Portekizli oyuncu sezon sonunda İspanyol kulübünden ayrılacağını açıkladı..

SAVUNMAYA KJAER-PEPE İKİLİSİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Fenerbahçe'nin de menajeri vasıtasıyla hem Pepe'yle hem de Real Madrid kulübüyle temasa geçtiği belirlendi. 33 yaşındaki yıldız oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağımen ayrılacağı ve İspanyol kulübünün Pepe'ye her konuda yardımcı olacağı ifade edildi.

[Fenerbahçe'nin kaderini Santos değiştirdi](https://www.mynet.com/fenerbahcenin-kaderini-santos-degistirdi-95818-myspor)

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncuyu Alves'in yerine düşündüğü belirlendi. Gelecek sezon defansın göbeğini Kjaer-Pepe ile ikilisi ile kurmayı düşünen Sarı-Lacivertliler transferi önümüzdeki günlerde bitirecek..

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler