SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Özdemir:'Aziz Yıldırım sözünü tutsun'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir, şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir, CNN Türk'te katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

Uzun süre Fenerbahçe'de yöneticilik yapan Özdemir, Aziz Yıldırım hakkında "Fenerbahçe'de yapacak işleri olduğuna inanıyorum. 'Avrupa'dan kupa getirmeden bırakmam' diye taahhütü vardı. Bunu gerçekleştirmeli" dedi.

[Aziz Yıldırım'ın Löw planı](https://www.mynet.com/aziz-yildirimin-low-plani-95631-myspor)

Ali Koç'un başkan olabileceğini dile getiren Özdemir, "Ali Koç'un bir ya da iki dönem başkanlık yapmasını arzularım. genç ve modern bir arkadaşımız. Daha heyecanlı bir arkadaşımız. Fenerbahçe başkanlığını başarılı yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezon şampiyon adayı olarak Beşiktaş'ı gösteren Özdemir, "Benim bu seneki şampiyonluk adayım Beşiktaş. Bunu bir ay evvel de söylemiştim. Beşiktaş camia olarak çok arzuladılar. Statlarını yeni bitirdiler. Önümüzde 5 hafta var. kim iyi performans gösterirse şampiyonluk ipini göğüsleyecektir" şeklinde konuştu.

[Caner Erkin, Aziz Yıldırım'dan bunu istedi](https://www.mynet.com/caner-erkin-aziz-yildirimdan-bunu-istedi-95622-myspor)

Özdemir son olarak şu ifadeleri kullandı; "Beşiktaş'ın kadrosu çok istiyor. Belki Fenerbahçe'nin kadrosu iyi olabilir ama son haftalarda kaybedilen puanlarla geriye düştüler."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler