SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan Şen'den olay hareket

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Vitor Pereira ile Volkan Şen arasındaki diyalog dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin ilk ayağında Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Vitor Pereira ile Volkan Şen arasındaki diyalog dikkat çekti.

30. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında top auta çıktı. Konyaspor kalecisi topu alıp oyunu başlatmak üzere iken, başka bir topu alan Volkan Şen yavaş hareketlerle meşin yuvarlağı sahanın içine sürünce ev sahibi ekibin taraftarlarından tepki gördü. Maçın hakemi de o bölgeye gelerek Volkan'ı sert bir şekilde uyardı. Bu sırada kulübeden dışarı fırlayan Gökhan Gönül de Volkan'a yaptığının doğru olmadığını belirtti.

Pereira ile tartıştı

34. dakikada Volkan Şen bu kez teknik direktör Vitor Pereira ile tartıştı. Rakibini takip etmediği için Volkan'a çok kızan Pereira, sahanın içine kadar girip oyuncusunu sert sözlerle uyardı. Volkan da aynı şekilde karşılık verince, kameralara ilginç görüntüler yansıdı.
Volkan Şen, 38, dakikada Konyaspor ceza alanı içinde yaptığı şık hareketleri nefis bir golle tamamlayarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün gelişimi ise son derece ilginçti. Teknik direktör Vitor Pereira, numaralı tribün tarafındaki taraftarlarla tartıştığı için Volkan'ı sol kanattan sağ kanada geçirdi. Milli futbolcu sağ tarafta buluştuğu ilk topu golle sonuçlandırdı.

[Torku Konyaspor 0 - 3 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/torku-konyaspor-0-3-fenerbahce-95541-myspor)

Pareira maç sonrası açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor’u 3-0 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, açıklamalarda bulundu.
Portekizli teknik adamın sözleri şöyle;
“İyi bir takıma karşı 3 gol bulmayı başardık. Konyaspor ne istediğini bilen bir takım.
Rakibimizin sağ bek oynayan oyuncusu ofansif bir oyuncuydu. Adeta bir kanat oyuncusu gibi. Taktik anlamda Volkan Şen dediklerimi yapamıyordu. O yüzden Volkan’ı oyundan aldım ve kanat değişikliklerini yaptım. Herkesin oyun karakteri vardır. Koşuyu iyi yapmamız gerekiyor. Defansif görevlerimizi de gerektiği dakikalarda yerine getirmek gerekiyor. Volkan Şen tehlikeli bir oyuncu, rakibin dengesini bozan bir isim. Sonuçta değişiklik sonuç verdi. Futbol böyle tartışmalar yaşanır. Fazla konuşacak bir şey değil böyle durumlar.
Lig maçında aldığımız yenilgi adil bir sonuç değildi. O gün son vuruşları istediğimiz gibi yapamamıştık. Tabi ki o maçı da kazanmayı isterdim. O maçı kötü oynadığımız için kaybetmemiştik. Ama futbol o akşam bizim kazanmamızı istemedi.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler