SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor yorumcularından Aziz Yıldırım'a büyük öfke

Düzenlediği basın toplantısında futbol yorumcularına ağır eleştiriler getiren Aziz Yıldırım'a, yine bu yorumculardan sert karşılık geldi.

SERHAT ULUEREN

"Bana, Fenerbahçe'nin altyapıdan Türk futboluna kazandırdığı bir tane futbolcu söyleyin? Yok. O zaman bu nasıl bir büyük kulüp? Avrupa'da kupa var mı? Nasıl dünya kulübü?"
"Şu anda kimse konuşuyor mu? Milyon euroluk takım kurdun, statsız Beşiktaş şampiyon oluyor. Kim konuşuyor? Nerede? Böyle bir diktatör edası olamaz. Kimsin ya? Sen o kulübün sahibi değilsin."
"Aziz Yıldırım’ın yüreği yetiyorsa ve birazcık cesareti varsa çıkar karşıma bire bir konuşuruz. Kendisiyle her arenada, her ortamda yüzleşirim. Tek taraflı monolog yayınlarda bu iş olmaz. Gelsin çıksın karşıma konuşalım her şeyi. Aziz Yıldırım dediklerini kanıtlayamazsa benim için dünyanın en büyük yalancısıdır. Aziz Yıldırım bunun bedelini ödeyecek. Her türlü madddi ve manevi tazminat davasını açacağım ona."
"Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu 2001 yılında Ersun Yanal Ankaragücü’ndeydi ve Fenerbahçe’den teşvik primi aldığını itiraf etti. Doğru ya da değil, sizin 3 Temmuz’daki tapeleriniz yüzünden F.Bahçe 3 yıl Avrupa’ya gidemedi. Galatasaray sizin yerinize gitti, çatır çatır da paranızı yedi. 2010/11 sezonu şampiyonluğu kocaman bir soru işaretidir." ''Ailemi tehdit ettin. 'Öldüreceğim, leşini bulamayacaklar' dedin. Yakıştı mı bunlar sana? "Beni vurdurtsan, çöpe attırsan ne olacak? Bunlar kulağıma geldi."

[Aziz Yıldırım: 'Ben varken Ersun Yanal gelemez'](https://www.mynet.com/aziz-yildirim-ben-varken-ersun-yanal-gelemez-95445-myspor)

ŞANSAL BÜYÜKA

"Ben Aziz Yıldırım'ın bugün sonuçlar nedeniyle 'Afedersiniz' diyeceğini sanıyordum ama, başkan yine kendisi dışında herkese verdi veriştirdi."
"Sayın Başkan'da alışkanlık oldu. Takım her kötü gittiğinde medyaya yükleniyor. Bu taraftarları biz mi bağırttırıyoruz? Ben Aziz Yıldırım'dan, "Umudumuz azalmış olabilir ama biz koca Fenerbahçe'yiz." diyerek seyircinin gönlünü almasını isterdim."
"Ersun Yanal bizde yorum yapıyor diye biz yayınlamadık. Ersun Hoca, Maraton'da ilk defa bu sene görev yapıyor. Ersun Hoca, Fenerbahçe'ye Maraton'dan gitmedi ki? Mustafa Denizli, Maraton'dayken Fenerbahçe taraftarı yine "Ersun Yanal" diye bağırıyordu. Fenerbahçe taraftarı son derece haklı. Bu kadar yatırım yapılmış takımın başarılı olmasını istiyor."
"Galatasaray'ı istersem cacık yaparım, istersem gavurdağı yaparım, istersem kebap yaparım. Sana mı soracağım Aziz Yıldırım"

[Aziz Yıldırım konuştu İddaa oranları değişti](https://www.mynet.com/aziz-yildirim-konustu-iddaa-oranlari-degisti-95448-myspor)

AHMET ÇAKAR

"Aziz Yıldırım, 20 milyona bu başarısızlığın hesabını ver. Sıkıştı mı paralı köpekler, sıkıştı mı kadınlara fırça! Fenerbahçe çok büyük ama sen ne kadar büyüksün tartışılır"
"Aziz Yıldırım, her kaçan şampiyonluk, her kırılma anında 4 şeyi çok iyi yapıyor. 1 gündem değiştiriyor. 2 muhalif seslere tehditkar konuşuyor, 3 suni düşmanlar yaratıyor, 4 medyaya göz dağı veriyor"
"Dinime küfreden müslüman olsa! Sen başkan olarak beyefendi bir dil kullansan neyse! Sen bir diktatörsün Aziz Başkan. Sosyolojide bunun adı diktatöryel yönetimdir"
"Ya Aziz Başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir. Alttan viski içip konuşuyor dediği ROK, Aziz Başkanı mahkemeye verecek ama kendisine ahlaksız dediği Ersun yine hala ısı haritası mı anlatacak?"

[Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a yanıt](https://www.mynet.com/ahmet-cakardan-aziz-yildirima-yanit-95446-myspor)

SİNAN ENGİN

"Ben burada içki içmedim. İçki içince uykum gelir, dilim dolanır. Rasim'in de şurada çay kahve dışında bir şey içtiğini gördüysem Allah beni sabaha çıkarmasın"

TÜMER METİN

"Derviş: Suya düşen akrebi kurtarmak ister, elini uzatınca akrep sokar. Derviş tekrar dener, akrep yine sokar. Bunu görenler dayanamaz dervişe: "İyilik yapmak istediğin halde sana verene daha ne diye yardım edersin" der. Dervişin cevabı manidardır: "Akrebin fıtratında sokmak var, benim fıtratımda ise yaratılanı sevmek, merhamet etmek; o fıtratının gereğini yapıyor diye ben niye fıtratımı değiştireyim"

RASİM OZAN KÜTAHYALI

"Palavra! Galatasaray'ı savunacak adam mı Aziz Yıldırım"

[Eski yöneticiye göre Caner Erkin, İnter ile anlaştı](https://www.mynet.com/eski-yoneticiye-gore-caner-erkin-inter-ile-anlasti-95459-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler