SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Löw sesleri yükseliyor

Vitor Pereira’nın hayal kırıklığı yaşatmasıyla birlikte Fenerbahçe’de teknik direktör kazanı kaynamaya başladı. Adaylar Ersun Yanal ve Joachim Löw...

Kulübe yakın kaynaklar “Ersun Yanal dönerse sürpriz olmaz” derken, yabancıda ilk aday Joachim Löw Yıldızlarla dolu kadro önce Avrupa’ya, ardından da Galatasaray beraberliğiyle birlikte lige havlu atarken fatura Vitor Pereira’ya kesilmişti. Elindeki oyuncuları iyi kullanamamakla suçlanan ve korkak futbol oynattığı için eleştirilen Portekiz teknik adamın, yeni sezonda takımın başında olmasını kimse beklemiyor. Bu ortamda Fenerbahçe’de teknik direktör kazanı erken kaynıyor. Kulübe yakın kaynaklar Ersun Yanal’ın geri dönebileceğini belirtirken, “Başkan Aziz Yıldırım ile kötü ayrıldılar. Ancak her şey olabilir. Yanal’ın tekrar takımın başına geçmesi sürpriz olmaz” diyor.

EURO 2016 sonrası....

Ersun Yanal, 2013-14 sezonunda Nisan ayında takımı şampiyon yaparken, Fenerbahçe ezeli rakiplerini adeta bozguna uğratmıştı. Fakat sonrası Başkan Yıldırım ile ikili arasındaki ipler kopmuş yeni sezonda takımın başına yardımcısı İsmail Kartal geçmişti. Yabancı hoca konusunda ise yönetimin ilk hedefinin Joachim Löw olduğu konuşuluyor. Almanya Milli Takımı’nı çalıştıran tecrübeli teknik adamın, EURO 2016 sonrasında Sarı-Lacivertli takımın başına ikinci kez geçebileceği kulislerde konuşuluyor.

Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenliyor

Öte yandan başkan Aziz Yıldırım saat 13.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Mynet Spor servisi olarak basın toplantısı canlı olarak yayınlayacağız.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler