SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin neden kadro dışı kaldı?

Fenerbahçe'de, Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin'in kadro dışı bırakılmasının gerçek sebebi ortaya çıktı.

Öğleden sonra Can Bartu Tesisleri'nde karşılaşmanın ilk 11'ini açıklayan teknik direktör Vitor Pereira, sol bekte Hasan Ali Kaldırım'ı oynatacağını, Caner Erkin'i ise yedek bırakacağını duyurdu.

İlk 11'e alınmadığını öğrenen Caner'in bu karara tepkisi çok sert oldu. Maç toplantısının ardından Pereira'nın tercümanını yanına çağıran yıldız futbolcu, sert bir ses tonuyla, "Söyle ona, beni hiç oynatmasın" dedi.

Caner'in bu sözleri odada bulunan diğer futbolcuları ve teknik heyeti şoke ederken, devreye yönetici Ali Yıldırım girdi.

Son derece sinirli olan Caner'i sakinleştirmek isteyen Yıldırım, "Oğlum sen ne yapıyorsun! Oynasan ne olur, oynamasan ne olur. Niye bu kadar büyütüyorsun" dedi.

Ancak öfkesi dinmek bilmeyen Caner, bu kez Ali Yıldırım'a, "İki yıl bu takımı ben şampiyon yaptım, sen neredeydin o zaman?" diye çıkıştı.

Aynı zamanda başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi olan Ali Yıldırım, yaşanan olayı yönetim kuruluna iletti ve sonrasında Caner Erkin kadro dışı bırakıldı.

[Galatasaraylıları kızdıran hareket](https://www.mynet.com/galatasaraylilari-kizdiran-hareket-95271-myspor)

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Caner Erkin'in kadro dışı bırakılması ile ilgili resmi siteden bir açıklama yaptı. Caner hakkında ağır ifadelerin kullanıldığı açıklama, şöyle:

"Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir."

[Rıdvan Dilmen: 'Galatasaraylı olsam sevinirdim'](https://www.mynet.com/ridvan-dilmen-galatasarayli-olsam-sevinirdim-95264-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler