SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Caner Erkin'in yeni sevgilisi

Kamp için Antalya’da bulunan Türk Milli Takımı’nın sol bek oyuncusu Caner Erkin, takım otelde iken Antalya gecelerinde kumral bir güzelle objektiflere yakalandı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in izniyle bir gece önce tüm oyuncular Antalya şehir merkezinde güzel bir akşam geçirdi.

Ertesi akşam ise kamp devam ederken takımdan ayrılarak şehir merkezine gelen Erkin, kız arkadaşıyla bir restoranda yemek yedikten sonra geceyi bitirmedi.

Sene başında eski eşi Asena Erkin’den boşanan Caner Erkin, bekarlık hayatında ilk kez bu şekilde görüntülendi.

Antalya’nın lüks bir restoranında kız arkadaşı ile birlikte yemek yedikten sonra gece geç saatlerde restorandan çıkan Caner Erkin, aracı kullanmak için şoför koltuğuna oturdu. Aracı kullanmak isteyen Erkin, direksiyon başında zor anlar yaşadı.

Tüm uğraşlarına rağmen aracı hareket ettiremeyen Erkin, aracı stop ettirdi. Çareyi aracı bayan arkadaşına teslim etmekte bulan Erkin, araç içerisinde şoför koltuğundan yan koltuğa geçiş yaptı.

Restorandan ayrıldıktan sonra bir süre Lara bölgesini turlayan Erkin ve kız arkadaşı, falez parkının otoparkında durdu. Midesi rahatsızlanan Erkin istifra ederken, kız arkadaşı kendisine yardımcı olmak için yoğun bir çaba sarf etti.

Biraz temiz havadan sonra kendisine gelen Erkin, kız arkadaşına teşekkürü samimi pozlarla gösterdi. İkili, açık bir mekanda kahve içmek için oradan ayrıldı. Falez Parkı’ndan çok ilginç fotoğraflar ise objektiflere böyle takıldı.

Falez Parkı’ndan ayrıldıktan sonra araçla yine Lara bölgesinde turlayan ikili, ikinci bir molayı benzinlikte verdi. Hızlı adımlarla benzinliğin tuvaletine giden Erkin, o esnada kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişilere çok kötü olduğunu söyledi.

Tuvalette bulunduğu sürede Erkin’in gizemli kız arkadaşı, sık sık arabasından bir şeyler alarak Erkin’in yanına döndü. Uzun bir süre burada kalan ikili, daha sonra el ele araçlarına ilerleyerek gecenin karanlığında kayboldu. (High Life)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler