SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie ile röportaj yapan gazeteci hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Sarı-lacivertli ekibin Hollandalı yıldız oyuncusu Robin van Persie'nin başına ilginç bir olay geldi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Van Persie, Beşiktaş galibiyetinin ardından kendisiyle röportaj yapan Hollandalı gazeteci fenalaştı. Hollandalı yıldız bu olayın ardından uzun bir süre fenalaşan gazetecinin başında bekledi. Ardından gazetecinin durumunun düzelmemesi üzerine hemen Fenerbahçe doktorlarını çağırdı. Fenerbahçe doktorlarının müdahelesi de işe yaramayınca Hollandalı gazeteci hastaneye kaldırıldı.

[Rıdvan Dilmen: 'Pereira bize yedirdi'](https://www.mynet.com/ridvan-dilmen-pereira-bize-yedirdi-93505-myspor)

'TARAFTAR GELMEMDE BÜYÜK ETKEN'

Robin van Persie, "Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Hak ederek kazandık. Taraftarımız inanılmazdı, çok büyük destek verdiler. Zaten buraya gelmemde en büyük etkenlerden biri taraftarlardı. Takım olarak çok önemli fırsatlar yakaladık. Volkan Şen için sevinçliyim. Çok çalışıyor ve takımı için uğraşıyor. Golü kimin attığı önemli değil, önemli olan takımın kazanması." diyerek sözlerini tamamladı.

[Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde gülen taraf Sarı-Lacivertliler](https://www.mynet.com/fenerbahce-besiktas-derbisinde-gulen-taraf-sari-lacivertliler-93502-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler